Nyereményjátékok

Felnőttbarát wellness Ráckevén (X)

A Duna Relax & Event Hotel csodálatos természeti környezettel, és páratlan kényelemmel fogadja Vendégeit. A Budapestről 47 kilométerre található hotel Ráckeve központjában helyezkedik el. Már a Kis-Duna megnyugtató közelsége, és a gazdag élővilág miatt is érdemes ide utazni, a feltöltődés élményét pedig fokozza az ehhez illeszkedő, ízlésesen és elegánsan kialakított enteriőr, ami azonnal elvarázsolja az embert.


Feltöltődés és szórakozás

A szálloda lelke a Wellness Forrás, amely az ókori római fürdőházak hangulatát idézi. Amikor belépünk ebbe a csodálatos környezetbe, a szemünk előtt elevenedik meg a letűnt idők varázslatos világa. Az antik stílusban kialakított wellness részlegen szaunák, gőzfürdők, medencék, élményelemek és pihenősarok színesítik a kikapcsolódást. Garantáljuk, hogy a kényeztető látogatás után Ti is úgy fogjátok érezni, mintha kicseréltek volna! Pláne, ha a szabadtéri medence melletti Wellness Teraszon is elfogyasztotok egy frissítő koktélt.


Mit jelent a felnőttbarát?

A gyermekmentes szállodában csak 12 éven felüli vendégek vannak, így a csend és a határtalan nyugalom szigetén pihenhetünk meg. A változatos, folyamatosan bővülő programkínálatot is ennek megfelelően, a felnőttbarátság jegyében alakították ki: például páros masszázs, műsoros estek sztárfellépőkkel, borkóstolók, koktélkészítés, hagyományos és textilmentes szaunaprogramok, aquafittness, stretching, mandalakészítés, ügyességi- és kvízjátékok, kézműves kencekészítés és személyre szabott konzultációk színesítik a repertoárt.

Kinek ajánljuk?

A felnőttbarát szállodát kimondottan ajánljuk romantikára vágyó pároknak, az amúgy is édes wellness hétvégét 1-2 jópofa kiegészítővel lehet még különlegesebbé tenni. Legyen egy palack finom vörösbor, egy gyümölcstál vagy belga csokoládé? A nagyváros zajától távolabb a nászutasok is elbújhatnak a felejthetetlen mézeshetekre. Irány Ráckeve! Feltöltődés, wellness, romantika: egyszóval Duna Relax & Event Hotel Ráckeve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top