Nyereményjátékok

Ha csak egy immunerősítőt szednél, ez legyen az! (x)

A világban zajló eseményeket látva te is feltetted már a kérdést, hogy milyen étrend-kiegészítővel tudnád a legtöbbet tenni most saját és családod immunrendszerének támogatása érdekében? Ahogy talán már tapasztaltad, a válaszok általában kétfélék: az egyik csoport kizárólag a vitaminokban, ásványi anyagokban bízik, a másik viszont az évezredek óta alkalmazott, természetes összetevőkre esküszik.

Ha csak egy immunerősítőt szednél, ez legyen az! (x)
De ki mondta, hogy nem létezik olyan készítmény, amelyben e két, csak látszólag ellentétes világ legjava egyaránt ott van, hogy együtt, egymást erősítve támogassák immunrendszered normál működését ebben a kockázatokkal teli időszakban? A jó hír az, hogy már keresni sem kell, mert megtaláltuk neked: íme, a Resistar PROTM!

A Resistar PROTM rendkívüli összetettségénél fogva egyetlen kapszulába sűrítve tartalmazza szinte az összes olyan természetes alkotóelemet, melyekről az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) hivatalosan deklarálta, hogy „alkalmazásuk hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.”

Ha csak egy immunerősítőt szednél, ez legyen az! (x)
A prémiumminőségű, komplex formula szervezetünk „hivatalos testőrei” közül többek közt teljes B-vitamin-komplexet, C-, D- és E-vitamint, valamint szelént, cinket és vasat is tartalmaz. Az igazi kuriózum, hogy az orvost, gyógyszerészt és természetgyógyászt is soraiban tudó SynergoLAB magyar szakértői csapata a fentiek mellé kiválogatta azokat a természetes összetevőket is, amelyek hatékonyságát hiteles vizsgálatok igazolják. Így került minden egyes Resistar PRO-kapszulába egyebek mellett Echinacea (bíbor kasvirág) és olajfalevél-kivonat, kurkumin vagy épp Ganoderma gomba és prebiotikumok. Ezek külön-külön is számtalanszor bizonyítottak az egyes földrészek hagyományos orvoslásában, összefogva pedig egyedülálló szinergiát létrehozva, teszik teljessé a Resistar PROTM hatóanyag spektrumát.

Ha csak egy immunerősítőt szednél, ez legyen az! (x)
A SynergoLAB tehát nem kisebb bravúrt hajtott végre, mint szervezetünk maximális védelme érdekében egyesítette a tudományos tényekre és a természetből fakadó tapasztalatokra alapuló világokat. Kompromisszumok helyett így már neked sincs más dolgod, mint segítségül hívni minden idők egyik legátgondoltabb, az immunrendszer normál működését támogató hatóanyagokat tartalmazó készítményét, a Resistar PROTM -t!

Ha csak egy immunerősítőt szednél, ez legyen az! (x)Most ráadásul tiéd lehet ingyen 1 doboz Resistar PROTM, ha részt veszel nyereményjátékunkban az alábbi linkre kattintva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top