Nyereményjátékok

A termálvíz nemcsak wellnesshétvégére jó!

Hallottál már arról, hogy létezik egy olyan termálvíz, amely bizonyítottan hidratáló hatású? Pedig így van, és ezt már az ókori római katonák is tudták.

Na jó, nem teljesen, de miután a Gallok inváziója után átkeltek az Alpokon, a Belledone hegytömb lábánál lévő forrásban megfürödve azt tapasztalták, hogy gyorsabban gyógyulnak a sebeik. Így indult az Uriage Termálvíz története.

A 2000 éves forráshoz kapcsolódóan, 200 éves bőrgyógyászati központot hoztak létre. Az Uriage Termál központban ekcémát, pszoriázist, atópiás dermatitiszt és száraz bőrt is kezelnek. 20 éve pedig a bőrgyógyászati kutatás élvonalába is bekerültek.

Az URIAGE dermokozmetikai termékeket a különösen hatékony termálvíz teszi egyedülállóvá. Ezt a hatást érezhette Coco Chanel is, akinek kedvenc helye volt az Uriage-ban található Termálfürdő Központ, mivel extra száraz bőrét csak ezzel a csodálatos, hidratáló termálvízzel tudta kordában tartani. Az Uriage Laboratóriumban, a legmagasabb színvonalú bőrgyógyászati termékeket fejlesztik. Az összes termékben felhasználják az Uriage termálvizet, és emellett olyan aktív összetevőket alkalmaznak, amelyek jól toleráltak és rendkívül hatékonyak. Minden bőrtípusra alkalmazható, beépül a sejtekbe és segít megőrizni a bőrünk frissességét.
Csodálatosan nyugtatja a bőrt, és véd a szabadgyökökkel szemben is.

A URIAGE termékek igazi áttörést jelentenek a dekorkozmetikumok hazájában is. Az Isofill ráncfeltöltő szérum díjnyertes lett a ránctalanítók kategóriájában.

A 2013 “Prix Santé” aranyérmese szerencsére már nálunk is kapható, hiszen a tökéletes bőr és ápoltság a magyar nők számára is nagyon fontos.

A termék bőrgyógyászati szakértelemmel készült, így kizárólag patikában kapható. Próbáld ki te is!

 Uriage – az egészséges bőr forrása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top