TEFAL RECEPTVERSENY

2013.11.25-2013.12.08-ig 

„Hagyományos karácsonyi fogások újragondolva!”

 

 

1. A játék szervezője

 

A játék szervezője a Tefal edényeket forgalmazó Groupe SEB Central-Europe Kft. – továbbiakban: Szervező

 

 

2. A nyeremény

 

A beküldött receptek közül a Tefal és a Nők Lapja Café zsűrije választja ki az első három helyezettet, akiknek nyereményei:

            1. hely: 10 db-os Tefal Classy Chef nemesacél edényszett

            2. hely: 3 db-os Tefal Ceramic Control kerámia bevonatú edényszett

            3. hely: 2 db-os Tefal Talent tapadásmentes edényszett

 

A nyeremények készpénzre nem válthatóak át.

 

 

3. A játék időtartama

 

A játékon való részvételre a nlc.hu oldalon az alábbi időpontban, felhasználónként egy alkalommal van lehetőség:

2013. november 25. 00.00 órától, 2013. december 8. 24.00 óráig

 

 

 

4. A játék menete

 

A játékban részt vevők feladata 1 db saját recept és hozzá tartozó 1 db saját készítésű ételfotó beküldése a tefalrecept@gmail.com e-mail címre a megadott határidőig. A verseny lezárultát követően a zsűri 1 hét alatt kiválasztja az első három helyezettet, a nyerteseket és a nyertes recepteket pedig publikálásra kerülnek a nlc.hu oldalon.

 

5. A nyertes kiválasztása

 

A receptverseny első 3 helyezettjét a beküldött receptek közül a Tefal és a Nők Lapja Café zsűrije választja ki, az alábbi szempontok alapján: egyediség, kreativitás, a témához való illeszkedés.

 

A nyertes kihirdetésének dátuma:

2013. december 13. (péntek)

 

A nyerteseket telefonon és e-mailben is értesítjük a nyeremény átvételének módjáról és részleteiről.

 

A játékban tartalék nyerteseket is sorsolunk, akik abban az esetben léphetnek előre, amennyiben az eredetileg kihirdetett nyertes nem felel meg a jelentkezés feltételeinek, vagy amennyiben a nyeremény átvételéről a nyertest nem sikerül értesíteni, illetve felőle nem érkezik semmiféle visszajelzés.

A nyeremény átvételének feltétele a megadott adatok hitelt érdemlő igazolása.

 

6. A játékban való részvétel és a jelentkezés feltételei

A játékban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Tefal Receptversenyen csak azok vehetnek részt, akik elfogadják a nyereményjáték feltételeit, és a megadott határidőn belül beküldik az 1 db saját receptet és hozzá tartozó 1 db ételfotót. A játékban való részvétellel a játékosok kijelentik, hogy elfogadják jelen Játék- és Adatkezelési Szabályzatot.

A nem saját recepttel, illetve ételfotóval induló játékosokat kizárjuk a játékból.

 

A játékra csak olyan személyek jelentkezhetnek, akik betöltötték 18. életévüket, és magyarországi állandó lakóhellyel rendelkeznek. Egy felhasználó csak egyszer vehet részt a játékban.

 

A játékban nem vehetnek részt a Szervező munkatársai és közvetlen hozzátartozóik (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

 

 

7. Személyes adatok kezelése

A versenyben való részvétel feltétele a személyes adatok megadása, melyek név, e-mail cím és telefonszám.  

Amennyiben a megadott adatok alapján felmerül a többszörös játék gyanúja, a felhasználót a Szervező figyelmeztetés nélkül törli a játékból.

 

A játékosok személyes adatai kizárólag a jelen Játék lebonyolításához kerülnek felhasználásra, melyhez a játékos a jelentkezéssel és a jelen Játék- és Adatkezelési Szabályzat elfogadásával kifejezetten hozzájárul, így különösen ahhoz, hogy neve a játék folyamán a Szervező honlapján és/vagy Facebook oldalán, illetve a Nők Lapja Café weboldalán és/vagy Facebook oldalán megjelenjen, továbbá ahhoz, hogy a Szervező őt – nyertessége esetén, a nyeremény átadása érdekében – azonosítsa.

A regisztráció során megadott adatokat a Szervező kezeli.

8. Adatvédelem

A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan kezeljük. Adatokat harmadik személynek nem adunk ki. Az adatok kezelése mindenben megfelel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben és a Kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top