Olimpia 2016

Olimpia 2016: Kenderesi Tamás ígéri, nem fog elszállni

Kenderesi Tamás és barátnője, Sebestyén Dalma sem tart attól, hogy az olimpiai bronzérmes úszónak fejébe száll a dicsőség.

Laza, magabiztos, szeret szerepelni, és remek szövege van – ezek juthatnak eszébe az embernek, ha látja és hallja Kenderesi Tamást, a magyar olimpiai csapat legújabb sztárját.

A 200 méteres pillangóúszás harmadik helyezettje úgy érzi, a hirtelen jött ismertségtől nem fog megváltozni, nem fog elszállni magától.

“Ugyanolyan vagyok, mint a döntő előtt voltam, és olyan is maradok. Nem úgy ismerem magam, mint akinek hirtelen nagyobbá válna az arca” – mondta a 19 éves úszó, aki szerint a családja és barátai sem hagynák, hogy megváltozzon a siker hatására.

Barátnője, a szintén olimpikon Sebestyén Dalma sem tart attól, hogy ez a veszély fenyegetne, Tamás az a típus, aki tudja kezelni a helyzetet. A felkészülés során is végig egymást erősítették a nehezebb pillanatokban is.

????❤ #eskuvo #wedding #nyuginemamienk

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által közzétett fénykép,

 

Hírek, érdekességek, interjúk, fotósorozatok a 2016-os Olimpiáról az NLCafén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top