Olimpia 2016

Három arany után békülne Hosszú Katinkával Gyárfás Tamás

Hosszú Katinka és a Magyar Úszó Szövetség elnöke egy ideje már elég rossz viszonyban vannak, most azonban Gyárfás Tamás is fejet hajt Katinka olimpiai teljesítménye előtt.

Békülne Hosszú Katinkáékkal Gyárfás Tamás, az úszószövetség elnöke, és Hargitay András, az úszók szövetségi kapitánya, pedig tavaly december óta elég hűvös volt a viszony a sportoló és a szövetség vezetése között.

A Blikk szerint ennek tudható be az is, hogy Gyárfás, aki a világeseményeken rendszeresen kérte korábban, hogy a magyar sportolóknak érmet adhasson át, Rióban egyszer sem volt ott a pódiumnál, amikor Hosszú átvehette a 400 és 200 méter vegyes és 100 méteres hátúszás első helyéért járó medált és a 200 méter hát ezüstjénél sem.

Most azonban a Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának azt mondta Gyárfás, hogy meghajol Katinka előtt, és szeretne új fejezetet kezdeni kettejük kapcsolatában. Hargitay András is arról beszélt, hogy szeretne mindent megtenni, hogy végre visszatérjenek a normális kerékvágásba.

  Hírek, érdekességek, interjúk, fotósorozatok a 2016-os olimpiáról az NLCafén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top