Olimpia 2016

Olimpia 2016: Risztov Éva boldog és elégedett

Bár csak a 13. helyen ért célba Risztov Éva a 10 kilométeres nyílt vízi úszóversenyen a riói olimpián, mégis elégedett.

A londoni olimpián aranyérmes hosszútávúszó elégedett a riói olimpián nyílt vízi úszásban elért tizenharmadik helyezésével. Úgy érzi Rióra felerősödött a mezőny. “Hétezer métertől egy olyan hajrát indítottunk, mintha 4.05-ös négyszáz méter gyorsat kellett volna úszni” – nyilatkozta Risztov Éva az M4 Sportnak.

Éva boldog, hogy ott lehetett a negyedik olimpiáján, ezzel valóra vált az álma. “Köszönöm az otthoni szurkolóknak is, tudom, hogy sokan vannak, rengeteg üzenetet kaptam. Mindenkit nagyon szeretek, és azt gondolom, hogy a világon tizenharmadiknak lenni is csodálatos dolog” – üzente haza Risztov Éva.

Az NLCafé helyszíni tudósítójának Risztov azt mondta, bajnokként érkezett, és bajnokként is távozik, és ha 60 éves lesz, akkor is olimpiai bajnokként beszélnek róla, ezt nem befolyásolja a riói szereplés.

Az öböl vízéről korábban aggasztó hírek láttak napvilágot, de az úszó szerint nem volt gond a körülményekkel.  

“Nem találkoztam vízi hullával, nem én találtam meg a többi testrészét. Az ijesztő hírek miatt viszont a hazaérkezésem után két napra befekszem egy kivizsgálásra. Egészséges akarok maradni, és amiatt is, hogy ne vigyek haza és terjesszek otthon semmilyen betegséget” – közölte.

 

Hírek, érdekességek, interjúk, fotósorozatok a 2016-os olimpiáról az NLCafén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top