Olimpia 2016

Olimpia 2016: átszexelt éjszaka miatt bukták a döntőt

A sportolók között hihetetlenül népszerű a Tinder randialkalmazás, az ötkarikás játékok ideje alatt csúcsra járt az ismerkedés a sportolók között. Az egyéjszakás kalandnak sokszor megvan az ára.

“Csak a szex győzi le Hosszút és Phelpset az olimpiai faluban” címmel írt a spanyol AS online kiadása arról, hogy az olimpikonok előszeretettel ismerkednek a Tinder segítségével – írja az origo.hu.

“A falu a legnagyobb szexparti kellős közepe, soha nem láttam még ennyire vad orgiákat” – mondta Hope Solo, az amerikai női fociválogatott kapusa, aki még a 2012-es londoni olimpia után beszélt a felszabadultan szexelő sportolókról. Eric Shanteau amerikai úszó is azt mondta a négy évvel ezelőtti olimpiát követően, hogy az olimpiai falu “a legnagyobb szexparti centruma”.

Olimpia 2016: átszexelt éjszaka miatt bukták a döntőt

Természetesen az olimpikonok is a legmodernebb módszerekkel ismerkednek: a statisztikák szerint az olimpiai falu környékén 129 százalékkal nőtt a Tinderen keresztül létrejövő kapcsolatok száma. A társkereső alkalmazás már a 2014-es szocsi téli olimpia idején is nagyon népszerű volt a sportolók között, az ott vendégeskedő amerikai úszó, Ryan Lochte is akkor ismerkedett meg ezzel a lehetőséggel.

A mostani olimpián már “áldozata” is van a féktelen ismerkedésnek: a brazil műugró páros, Ingrid Oliveira és Giovanna Pedroso utolsóként végzett a sportág döntőjében, miután Oliveira az előző éjszakát egy frissen megismert kenussal töltötte közös szállásukon, ahonnan a randi idejére elküldte Pedrosót.

Arról nincsenek információk, hogy a magyar sportolók közül ki és milyen aktivitással használja a Tindert.

További cikkek olimpia 2016 témában az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top