Öltözködjünk

Bizsergetõ bizsuk

A valódi ékszerek sokszor egy vagyonba kerülnek, aztán néhány hét alatt megunjuk õket, és a többi között végzik, jól elfelejtve. Felejtsük el a levendulaillatú dobozból kivett avitt fémeket, és vásároljunk inkább bizsut!

Kattints a képekre a nagyobb méretű változatokhoz!





Az arany és ezüst színű bizsuk mellett a natúr trend: a fából és bőrből készült nyakláncok, karkötők, fülbevalók és gyűrűk ugyancsak divatosak most.

Nem mind arany…

Eredeti arany ragyogással csábítanak a nagy fantáziával megtervezett, aranyszínű bizsuk.
A klasszikus formájú, finom ívű fazonok mellett most kedveltek a különleges alakú, nagyobb méretű nyakékek, fülbevalók, gyűrűk. Ez utóbbiak olykor szögletes formájúak.







A fiatalok közül sokan az ezüstre esküsznek, és viselik minden mennyiségben.
A karra- és nyakravalók formája nagyon változatos: vékony, vastag, kerek, ovális, illetve szögletes szemekből állnak.

A bizsuknál, akárcsak a valódi ékszereknél, az arany- és ezüstszínt bátran keverik a tervezők. Olykor színes üveggel vagy strasszal díszítik.

 









Elegáns gyöngysorok



A bármikor viselhető kosztümöket nagyon elegánssá teszi az egy- vagy többsoros gyöngy nyaklánc.










Cifra fülönfüggők

Legutóbb a nyolcvanas években hódítottak a nagy méretű, hosszan lecsüngő fülbevalók. Aztán a kisebb, néha alig észrevehető modellek jöttek divatba. Most újra eljött az ideje a feltűnő fülbevalóknak, amelyeket nemcsak alkalmi ruhához, hanem farmeros összeállításokhoz is nyugodtan viselhetünk. Néha különösen nagy méretű, színes üvegdíszítés teszi egyedivé az arany, ezüst vagy bronz színű fülbevalót.









Natúr trend

Készülnek bizsuk természetes színű vagy festett fából és bőrből is. Ezek leginkább a lezser, sportos öltözékekhez valók. Igen jól mutatnak a hippi stílusú ruhákkal. A vastag fa karperecek, a több soros fagyöngy láncok, a bőr-fa kombinációjú bizsuk egyaránt kedveltek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top