Öltözködjünk

Minden olyan rózsaszín!

Az idei év szembetûnõ slágerszíne a rózsaszín. Nincs az a ruhadarab vagy kiegészítõ, ami ne lenne kapható e szín számtalan árnyalatában. Sokan azt mondják, kislányos, mások szerint nagyon vidám...

Mindenesetre itt a tavasz, úgyhogy nyugodtan felfrissíthetjük ruhatárunkat a kedves kis rózsaszínnel!





’20-as évek felsője

Egyszerre hódít a ’20-as évek szabásvilága a maga különleges anyagaival, húzott ruháival, szecessziós díszítéseivel, és az ’50-es évek, tömött szoknyás, keskeny csípőjű, dúskeblű vonalaival.
Ez a gyűrt anyagú, lilás-rózsaszín pántos felső elegáns, de nadrággal viselve a hétköznapokon is hordható. Különleges éke a csipkeberakás, ami tényleg egyedivé teszi ezt a darabot. Az ilyen, selyemhatású anyagok amúgy is kellemes, hűs viseletek a – remélhetőleg – melegebb napokon.





Pink mini


A rózsaszín legfeltűnőbb, és ebben a szezonban is legkedveltebb árnyalata a pink. Szoknyában pedig a jó öreg „lambada” fazon a csúcs! Általában patentos a derékmegoldás, tehát nagyon kényelmes, bátran fogyhatunk vagy hízhatunk, ez a darab hálásan követi az alakunkat.






Babarózsaszín térdnadrág

Itt az idő a térdnadrágra! Már nyugodtan kivillanthatjuk a bokát, sőt az egész lábszárat, hisz végre a szekrénybe dobhatjuk a csizmát. Egy halásznadrág vagy térdnadrág örök darab! Csini magassarkúval esti, papuccsal kombinálva nappali viselet. Hát még ha feldobjuk egy rózsás szaténövvel! A virágos kiegészítővel amúgy sem hibázhatunk, idén szinte kötelező.





Rózsaszín kiegészítők

Nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, karkötő, kitűző – jöhet minden mennyiségben, ebben a színben. Nem is kell, hogy a többi ruhadarabunk is rózsaszín legyen, akkor is feldobja a pólót vagy a kiskabátot például egy ilyen édes, cicás bross.







Törpe sarkú papucs

Tavaly már mindenki a lábujjas papucsot hordta, mert nagyon kényelmes, csak éppen lapos volt. Most viszont betört a törpesarok, és ezért mindannyian nagyon hálásak vagyunk! Mert egész nap talpalhatunk benne, nem törik ki a lábunk, mint a tűsarkúban, mégis sokkal nőcisebb, mint a „tele talpú” előd. A világ minden színében kapható, de a rózsaszín a legszebb. Igaz?





Ruha, rózsaszínben

Bármily meglepő, ruhát is lehet rózsaszínben kapni. És ha eddig nem volt, gyorsan szerezzünk be egyet, különben tuti kilógunk a tavaszi/nyári trendből! Ilyen, és ehhez hasonló könnyű anyagból, mint pl. tüllből, taftból varrottat bárhol kapni. Lényeg, hogy tépett, zilált hatású legyen, valami biztosan lobogjon rajtunk, ha a könnyed tavaszi szellő fújdogál.





Táska


Egy rózsaszín táskával megkoronázhatjuk a napot és a ruhatárat. Ebbe is ugyanúgy belefér minden, ami egy nőnek a legszükségesebb, ugyanúgy vállon hordható, pont olyan könnyen tisztítható, mint a többi táska, de behozhatatlan előnye, hogy mégiscsak rózsaszín!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top