Öltözködjünk

Szoknyavadászat

Itt a tavasz, sõt mindjárt a nyár is, ami azt jeleni, hogy itt a szoknyák ideje. Végre! Ettõl a ruhadarabtól vagyunk igazán nõk. De nem elég kivenni a szekrénybõl a tavalyit, mert idén új fazonok és új trendek várnak ránk.

Virágos, vidám

Nem csak a fák és a kertek virágoznak már. Idén a legszembetűnőbb trend a ruhák terén, hogy telis-tele vannak virágokkal, azért, hogy még vidámabbá tegyék a napunkat és a szekrényünk tartalmát. Rózsától a liliomig, az apró, romantikustól a hatalmas mintákig dúskálhatunk a virágesőben. Egy ilyen szoknyához egyszínű felső és kiegészítők passzolnak, mert önmagában is elég hangsúlyos.

Rakott mini

A teniszszoknyák leszármazottja ez a fazon, ami épphogy csak takar. Hosszabb verziója az „iskolás lány” stílusra hajaz, ami szintén óriási sláger a tavaszi/nyári szezonban. Ez a mini viszont csak a legbátrabbaknak készült, lehajolni tilos benne!



Hosszú és farmer

Mi az? Hosszú és farmer. Mi lenne, a legelnyűhetetlenebb darabja a szoknya-kollekciónknak. Mindig számíthatunk rá. Kortól és napszaktól független. Erős és kényelmes az anyaga, ápol és eltakar a fazon, és a legfontosabb – sosem megy ki a divatból. Egy szóval: tökéletes, időtálló darab, bármivel kombinálhatjuk.


Klasszikus fazon

Ez a klasszikus fazon, ami a térd alá ér picit, nem túl bő, de épp annyira, hogy nagyon kényelmes legyen. Szinén alap darab a nyári ruhatárban. Mivel ebben az évben az erőteljes színek az új módi, akár különlegesnek is tűnhetnek megszokott szabásuk ellenére. Sárga, almazöld vagy pink – ezek az igazán fiatalos színek, de pirosban vagy fehérben is ugyanolyan csinos.


Lambada fazon

Hát igen, retróját éli minden, így a lambada fazon is. Fodrok ringanak elöl és hátul, ahogy végiglejtünk benne az utcán. Igazán szexis és csábító ez a szoknya! Khaki és egyéb pasztell színekben pedig egy picit militarys, úgyhogy sportos lányok is bátran hordhatják.


Pöttyös

Ami pedig viszi a pálmát, az a pöttyös. Minden pöttyös, valójában pettyes pettyessel! A szoknyák közöl sem maradhat ki, természetesen. Bármilyen alapszínben, bármilyen és bármekkora pöttyökkel található. Hozzá pöttyös karkötő és pöttyös hajpánt, és tipeghetünk is a Marylin Monroe hasonmásversenyre.


Sportos

Említettük már a sportos lányokat. Ez biztos a legnagyobb kedvencük. Lezser, kényelmes, de azért nőies. Sokzsebes fazonja is ismert. Egy csini felsővel akár elegáns darabot is varázsolhatunk ebből a szoknyából. Mert a szoknyák már csak ilyenek. Azaz olyanok, amilyennek akarjuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top