Öltözködjünk

Pasik kisgatyóban

A férfiak jobban örülnek a karácsonyfa alá elhelyezett matchbox autónak, mint egy ruhadarabnak. Csakhogy manapság a párod már nem engedheti meg magának, hogy ezt az elvet vallja.

Hiszen a divat csúcstechnológiával próbálja őt meghódítani. A divatcikkeket is olyan vonzó tulajdonságok teszik kedveltté, mint az autókat: egy csipetnyi szex, némi charme és egy kis luxus. A modern férfi jól tudja, hogy nem csupán intelligenciájával, technikai hozzáértésével bűvölhet el téged, hanem öltözékével is, amelynek alfája és omegája az alsónemű. Épp ezért bátran ajándékozz uradnak trendi, szexi boxert vagy tangát, meglátod kedvesed örülni fog.






Ősi-alsók

Az első “alsó” Ádám apánk fügefalevele lehetett, amit fiai később ágyékkötőkre cseréltek. Napjaink boxeralsójának ősei i.e. 2900-2076-ból, a Nílus vidékéről, származnak, vékony gyolcs-ágyékkötők rafináltan ráncolt formájában, a társadalmi rangot is tükrözték. Ez a férfiak életmódjához alkalmazkodó ruhadarab évszázadokon keresztül dívott, ám a 19. századtól háttérbe szorult az “alsónadrág” térhódítása miatt. 
 






Hogyan vásárolj?
Mindenek előtt konzultálj kedveseddel, vagy legalábbis mérd fel igényeit. Soha ne feledkezz meg az alsógatyó viselője személyiségéről, ízléséről, életmódjáról, törekedj arra, hogy olyat válassz, ami megfelel az általa kedvelt színvilágnak és anyagminőségnek. De ha már ajándékozol fontos, mit is gondolsz te magad erről az igencsak nem elhanyagolható ruhadarabról. 

A hagyományos

A hagyományos férfi alsógatya legnagyobb előnye, hogy megfelelő tartást biztosít annak a bizonyosnak, így sportnál, fizikai munkavégzésnél kiváló választás. Esztétikailag kidomborítja a lényeget, olykor a valóságnál is többet sejtet, kifejezetten izgató lehet a markolásra felkínálkozó első rész.
Hátránya, hogy elég unalmas, nem trendi, esetenként túl szoros, a körvonala átüthet a nadrágon.



A boxer

Köszönet a bokszolóknak, szörfösöknek, görkorcsolyásoknak, na és persze legújabban a rappereknek: a fiatal generáció legnépszerűbb alsónemű-viseletévé nőtte ki magát ez a stílus. Érthető. Kényelmes, laza, minden testformára stimmel, milliónyi színben és fazonban kapható, beleértve a legőrültebb variációkat is.
Hátránya, hogy lengedezni hagyja a lényeget, nem igazán klappol a szűk nadrágokhoz, felgyűrődik, elcsavarodik.







Tippek, lelőhelyek:

• Mindent az alsókról » 

• Spirit a pasidnak! »

• Bruno alsóneműi »

• Csak fiúknak »
A szoros boxer

Az utóbbi időben robbantak be a férfidivat világába olyan neves dizájnereknek köszönhetően, mint Calvin Klein. Rafináltan és harmonikusan egyesítik a boxer és a hagyományos alsónadrág előnyös tulajdonságait. Szexisek, trendik, de mégis kevésbé érzékenyek az alakra, mint a hagyományos alsók, ellenben a helyén tartják ama érdemi testrészt. Mozgáshoz, testedzéshez is használhatók.
Hátránya lehet a combon feszülő szövet, valamint hogy a szárai képesek felcsúszni, majd úgy is maradni.







A tanga

Az alsónemű a viselet legújabb és egyben legvitatottabb darabja. Legyünk őszinték, a férfi tangákat – finoman szólva – mérsékelt társadalmi lelkesedés veszi körül. Pedig kétségtelenül van mit tenni a mérleg pozitív serpenyőjébe is. Példának okáért, ha a férfi tangában nincs semmi, akkor is úgy tűnik, hogy nagyon van. Nincs gond a nadrágon a kontúrok áttűnésével sem.
Hátránya, hogy párod pucérnak érzi esetleg magát a nadrág alatt. Ne lepődj meg, ha a várt extázis helyett szíved választottja inkább riadt szemekkel mered a tangára.



Anyaga, színe, mintája

Női szemmel első pillantásra talán a színek és a minták tűnhetnek fontos szempontnak, holott kedvesed számára, a formai követelményeken kívül, sokkal lényegesebb a kiválasztott boxercsoda anyaga és fazonja. Mert hiába vicces, szolid vagy épp szexis, ha a kelme kényelmetlen szabása megkeseríti viselője számára még a percet is, amikor kezébe vette az ajándék alsónadrágot.

Fotók: Sloggi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top