Öltözködjünk

A divat nem luxus

Ez a provokatívnak szánt nyitómondat fogad minket, ha véletlenül a Sarah Jessica Parker által megálmodott, és pár hete már az amerikai üzletekben is kapható ruházati kollekció honlapjára tévedünk.

Elmesélése szerint saját gardróbszekrényének darabjai inspirálták a ruhák megtervezésére a színésznőt, aki jó minőségű anyagból készült darabokat álmodott meg, megfizethető áron a nők minden korosztályának.







Az árakat 19,98 dollárban maximálta, ennél csak kevesebbet kérhetnek egy-egy darabért a forgalmazók, aki ugyan még csak az Egyesült Államokban, de ott már több mint 200 üzletben árusítják a BITTEN elnevezésű kollekció darabjait. Az elnevezés az amerikai közmondást kitekerve valami olyasmire utal, hogy „megcsípte a divatbogár” – magyarán, rákattant az ruhákra.







A színésznő szerint minden nőnek joga van ahhoz, hogy divatosan, csinosan öltözködhessen, és még arra is maradjon a vásárlás után pénze, hogy igyon egy kávét a barátnőivel.

Érdemes néhány pillantást vetnünk a márka honlapjára, ahol maga Sarah Jessica Parker tart nekünk divatbemutatót a ruháiból, amikhez természetesen kiegészítőket és cipőket is tervezett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top