Öltözködjünk

3 rettenetesen gáz sztáröltözet

Hiába jó a hangja valakinek, vagy nyújt szédítő alakítást a vásznon, esetleg egy hatalmas kozmetikai cég arca, ha egy-egy félresikerült toalettet lehetetlen elfelejteni. Íme néhány sokkoló szerelés az októberi vörös szőnyeges felhozatalból.

Ízléstelenségért Christina Aguilerának nem kell a szomszédba mennie. A londoni Africa Rising rendezvényen kicsit átértelmezte a tervezők közkedvelt geometrikus Afrika-motívumait. A felső még csak hagyján, de vajon miért erőltette a lasztexnadrágot és a lila platformcipőt? Arról nem is beszélve, hogy a pink színű rúzs, amelyet az utóbbi időben előszeretettel használ, kifejezetten útszélivé teszi a megjelenését. Christina, lehet, hogy nem Donatella Versacétől kellene stílustippeket venni?

 

Úgy tűnik, az erőteljes hangú énekesnőknek nem erősségük a ruhaválasztás. Beyoncé addig még úgy-ahogy kinézett, amíg a mamája tervezte a szereléseit. Valószínűleg ennek a következménye, hogy 27 évesen még nem volt képes megtalálni a saját stílusát. Az MTV TRL műsorában viselt fekete kombináció első ránézésre nem is lenne olyan rossz, de összességében nem az igazi.

 

Mindenkit megbotránkoztató győztesünk nem más, mint Elizabeth Hurley. Az angol modell-színésznő egy olyan rendezvényen viselte ezt a pink Giambattista Valli ruhát, amelynek központi témája a mellrákra való figyelem felhívása volt. Nem elég, hogy Elizabethet valószínűleg cipőkanállal tuszkolták a saját méreténél két számmal kisebb ruhába, tapintatlan és közönséges húzás volt a részéről, hogy ennyit mutatott a dekoltázsából.

Divat.lap.hu »
Sztár.lap.hu »
Celeb.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top