Öltözködjünk

Vadító hálóingek Valentin éjszakájára

Mivel a Valentin-nap idén szombatra esik, már péntek este romantikus hangulatba kerülhettek a pároddal, a meglepetések felpezsdítik a szerelmi életet. Néhanapján érdemes csábító hálóingbe bújni, még akkor is, ha ezek a szexi darabok csak percekig maradnak rajtad.

Lepd meg párod Valentinre egy képeslappal és nyerj! » 

Ha még kezdő vagy a csábításban, vagy elképzelhetetlen számodra, hogy ily módon gerjeszd fel a szerelmed, akkor is előrukkolhatsz valami újdonsággal. Elég csak egy kicsit felülemelkedni a megszokott ingerküszöbön. Ha eddig kezeslábasban, elnyúlt pólóban aludtál, akkor egy hófehér, szatén forrónadrág, pántos felső együttes vagy egy ennél is visszafogottabb pamutpáros a neked való.

Women' Secret
Women’ Secret
Etam
Etam

A színes darabokat nem mindenki szereti, de ha a párod rajong értük, miért ne tennél a kedvére? A dögös vörös mellett a mostanában közkedvelt kék is helyet kapott. A selymes masnik, csipkék és fodrok tovább fokozzák a fülledt hangulatot.

Palmers
Palmers
Etam
Etam

 
Tagadhatatlan, hogy a merevítőpántos, szivacsos darabokat nem kifejezetten alváshoz találták ki. Hozzá való bugyival vagy tangával kombinálva maximálisan lehengerelhetjük a kedvest. Mivel szorosan ráfeszülnek az alakra, elsősorban a sportos, karcsú hölgyek lefegyverző kelléktárának alapdarabjai.

H&M
H&M
Konkurencia
Konkurencia

A natúr árnyalatok a tavaszi szezon slágerei lesznek. Külön öröm, hogy a hamvasbaracktól a hűvös jégrózsaszínig mindenki megtalálhatja azt az árnyalatot, amelyik jól áll neki. A megfelelő fazonú hálóruhában könnyen a csábítás buja istennőivé válhatunk.

Aki ennél is messzebb merészkedik, annak a démoni énje a fekete csipkecsodákban teljesedhet ki. Akár sokat sejtető hosszú ujjút, akár sejtelmes ujjatlant választunk, a hatás nem marad el! A legkülönlegesebb darabokhoz nemcsak bátorság, sugárzó önbizalom, hanem önkritika is kell. Hiába szerelmes belénk fülig a párunk, a sokat mutató darabokat csak akkor vessük be, ha nincs mit szégyellnünk.

 

Még több divat:
Szexi fehérneműk »
A szexis nő 5 legfontosabb kiegészítője »
Nagy tavaszi divatelőzetes »
Fórumajánló:
Valentin napi fehérnemű »
Szexis fehérnemű »
Ajándék Valentin napra »
Tipp:
Fehérnemű.lap.hu »
Csábítás.lap.hu »
Divat.lap.hu »

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top