Öltözködjünk

Legyen Kate Winslet a stylistod!

Kerek popsi, formás cici, ennyi éppen elég, hogy Kate Winslet kilógjon a hollywoodi csontkollekciók sorából. A ragyogó színésznő azonban nemcsak mesteri játékával nyűgözött le bennünket, hanem visszafogott, letisztult, nőies stílusával is.

Ami különösen szimpatikussá teszi, hogy nem kezdett eszement fogyókúrába, pedig kilóiról folyamatosan cikkeznek, mióta Leonardo DiCaprióval és a Titanickal meghódították a világot. A 33 éves színésznő jelenleg ragyogó formában van, és csöppet sem érdekli, hogy testalkatával nem felel meg a hollywoodi átlagnak. A rendszeres megjelenések mellett a kétgyerekes anyukának nincs ideje sok testmozgásra, remek stílusérzéke azonban a segítségére van. A mindenféle cifrázás nélküli, rafinált szabású, királykék Narciso Rodriguez ruha tökéletesen kiemeli kerek csípőjét, melleit és vékony derekát. Jóllehet 2007-ben egyszer már viselt hasonló ruhát, ez azonban viszi a pálmát.

 
A színésznő szívesen változtatja a hajszínét: volt már barna, vörös, most inkább szőke, bőre viszont olyan szerencsés árnyalatú, hogy mindegyik jól áll neki. A ruhák színe csak felerősíti ezt az érzésünket. Az év végén New Yorkban viselte ezt a ragyogó, mély dekoltázsú, melegszürke ruhát. A ruha anyagában lévő, alig látható sávos minta szinte vezeti a szemet különleges szandálja felé. Ezzel a kis optikai trükkel a gyönyörű dekoltázs és a csodás lábak kerülnek a fókuszba.

Kate kifejezetten szereti a feketét, rendszeresen láthatjuk kis feketében a különböző rendezvényeken. Hogy ne fulladjon unalomba a megjelenése, szívesen válogat a különböző formák és szabások között. Egyik kedvencünk A szabadság útjai Los Angeles-i bemutatóján viselt aszimmetrikus, strasszos darab, amely önmagában is éppen elég díszes, hogy ne kelljen sokat törődni a kiegészítőkkel. A másik a színésznő karcsú derekát kiemelő egyszerű ruha, amelyet hosszú aranylánccal visel: ez utóbbi a legegyszerűbb módszer a test nyújtására.

Annak ellenére, hogy az utóbbi időben a fekete a nyerő nála, Kate nem ódzkodik a színektől, de inkább a visszafogottság híve. Szinte soha nem látni mintás ruhában, de a pasztellárnyalatokra nem tud nemet mondani. A 2007-es Oscar-gálán minden tekintetet magára vonzott ebben művészien ráncolt almazöld estélyiben, amelyhez arany kiegészítőket viselt. A cseles szabás és a mell körüli húzások erősítik a felsőtestet, ezzel is elvonva a figyelmet a csípőről. Még maradandóbb a 2002-es gálán viselt vörös Ben de Lisi ruha, amelyet egy internetes szavazáson a 15 legszebb vörös szőnyeges estélyi közé szavaztak.


Érdemes szemrevételezni a színésznő hétköznapi szereléseit is, mert van néhány trükk, amit elleshetünk tőle. Ha alul-felül ugyanolyan színbe öltözünk, akkor egyszínű vonalat látunk magunk előtt, amely optikailag nyújtja az alakot. Ezt fokozza hosszan lecsüngő sálja (pont, mint a nyaklánc). Az elütő színű zöld póló pedig eltereli a figyelmet a széles csípőről.

 

 

Még több divat:
Szépségek és szörnyűségek a Story-gálán »
Kipakoltuk Zimány Linda gardróbját! »
Lesd el Nicole Kidman stílustrükkjeit! »
Fórumajánló:
Öltözködési stílus »
Öltözzünk – cseréljünk! »
Mi a kedvenc ruhadarabod? »
Tipp:
Divat.lap.hu »
Sztár.lap.hu »
Mozi.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top