Öltözködjünk

Trendülj csúcsformába! – Szuper sportszerelések

Idén nyáron magasra tesszük a lécet, és a legtrendibb sportruhákban csobbanunk a sportmedencébe, futunk a hűvös hajnalokon, vagy röplabdázunk a forró homokban. Neked is megmutatjuk, hogyan lehet szépen izzadni.

 Strandröplabda

Akár bikiniben, akár sortban és sporttopban izzadsz a forró homokban, szükséged lesz simlis sapkára és napszemüvegre is. A magasan szálló labdákat könnyebb követni és lecsapni, ha a szemedet véded a homokszemcséktől és az UV-sugaraktól. A rózsaszínben játszó lencse erős napfényben is jó látási viszonyokat eredményez a homokon.

Heavy Tools
Heavy Tools
Nike
Nike
Adidas Stella McCartney
Adidas by Stella McCartney

 

 Úszás

 
Az úszás egyik legnagyobb előnye, hogy kíméli az ízületeket. Ma már a gyorsabb haladásért különleges, űrtechnológiát alkalmazó dresszek is készülnek, amelyeket nemrég „technológiai doppingnak” kiáltottak ki. Szerencsére hétköznapi úszóként egy szemüvegen és egy kényelmes úszódresszen kívül nem kell többe beruháznod!

Eastpak
Eastpak
Nike
Nike
Puma
Puma

 

 Futás

 
Mióta futsz? Hány kilométert teszel meg egy alkalommal? Milyen terepen szoktál futni? Van-e lábbetegséged? Ezek azok a kérdések, amelyeket minden eladónak fel kell(ene) tennie, ha futócipőt vásárolsz. Ezt mindig délután tedd, és abban a zokniban próbálj, amelyben futni is fogsz. A lényeg, hogy a lábbelid kényelmes legyen, sehol se nyomjon, nehogy a tartós mozgás kikezdje a lábujjaidat.

Puma
Puma
Sony
Sony
Reebok
Reebok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top