Öltözködjünk

Film a divatvilág Madonnájáról

A Vogue 2007-es szeptemberi száma volt a világ legnehezebb magazinja, amelyet valaha kiadtak. Majdnem 2,5 kilogrammos súlyánál csak a benne lévő tartalom nyomott többet. R.J. Cutler dokumentumfilmes jóvoltából bepillantást nyerhetünk a világ legismertebb divatszerkesztője, Anna Wintour dolgos hétköznapjaiba.

Film a divatvilág MadonnájárólAnna Wintour 20 éve az amerikai Vogue főszerkesztője, már most élő legenda, akit a divatvilág egyik legbefolyásosabb személyiségeként aposztrofálnak. Minden év augusztusában emberek milliói várják, hogy kezükben tarthassák az amerikai Vogue szeptemberi számát, amely úgy befolyásolja a divatipart, mint egyetlen más magazin egyetlen más lapszáma sem.

A The September Issue című dokumentumfilm ennek a divatbibliának a születését mutatja be, közben bensőséges, néhol vicces, máskor meglepő módon mutatja meg a szerkesztőasszonyt és csapatát. Közben elkalauzol bennünket a divathetek kulisszái mögé, különböző fotózásokra, a szerkesztőségi ülések zárt ajtai mögé. A filmet 2009. augusztus 28-án mutatják be New Yorkban.

A film honlapja »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top