Öltözködjünk

Állati kiegészítők

A tavasz és a nyár virágmintáit ősszel és télen kötelezően az állati dizájn váltja fel. Idén a nagymacskák bundájának foltjai helyett az ízeltlábúak és a hüllők kerültek előtérbe a maguk teljes valójában.

A kecses-kedves lepkékkel kezdjük a sort, mert ezek a rovarok azok, amelyektől valószínűleg senki sem tart, és szívesen aggatja őket magára. A pillangóknál finomabb, nőiesebb és romantikusabb motívum kevés van. Ha a te stílusod is ilyen, bátran ajánljuk ezeket a darabokat.

Bijou Brigitte
Bijou Brigitte
Promod
Promod
Thomas Sabo
Thomas Sabo

 

Szárnyaló kedvedet ne leplezd, bújj inkább madármintás pólóba, vagy viselj madaras ékszereket. A pólókat viseld sorttal vagy farmerrel és a nyolcvanas évekből visszatérő válltöméses, felhajtott ujjú blézerrel.

H&m
H&M
Mango
Mango
Promod
Promod

 

A hüllők közül a teknős és a kígyó a divatvilág örök túlélői. Ha nem tetszenek az őket formázó ékszerek, azért egy kígyóbőrmintás cipő ellen neked sem lehet kifogásod.

Binder Bizsu
Binder Bizsu
Thomas Sabo
Thomas Sabo
Cipoplaza.hu
Cipőpláza.hu

Az állatok királya ékszerként is impozáns látványt nyújt, így csak magabiztos, erős kisugárzású nők viseljék. Aki az aranyosabb dolgokért rajong, az maradjon a macis fülbevalónál vagy a kutyás dizájnerövnél.

Binder Bizsu
Binder Bizsu – fülbevaló
Madream
Madream
Mango
Mango

Bagoly mondja… hogy biztosan nem bánjuk meg, ha beszerzünk egy baglyos ruhadarabot vagy brosst, mert nem bánjuk meg. A pólókhoz viselj etnós darabokat: csőfarmert, telitalpú szandált és rojtos bőrövet.

H&M
H&M
Mango
Mango – bross
Meska
Meska

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top