Öltözködjünk

Bringázz, ahogy a sztárok!

A hírességek közül is egyre többen pattannak biciklire. Ellestük, hogy ők milyen kiegészítőkben és ruhákban feszülnek neki a pedálnak.

A tinibálvány Miley Cyrus például bátran elegyíti a bohém és nőies elemeket. Az egyszerű farmer-póló összeállításhoz viselj te is kötött sapkát és nőies retikült. A rojtos mellett a láncból készült vállpántos az, amivel ősszel is befutó lehetsz.

H&M
H&M
Orsay
Orsay
Miley Cyrcus
Miley Cyrus

 

Agyness Deyn angol szupermodellhez hasonlóan válassz te is könnyű kisruhát a biciklizéshez. A legegyszerűbb, semleges színű darabot is feldobhatod egy mintás kendővel és élénk színű dorkóval.

Converse
Converse
C&A
C&A
Agyness Deyn
Agyness Deyn

 

Paris Hilton magához képest visszafogott, finom hölgyként pattant csinos biciklijére. A pöttyös ruha és a „tipitopán” mellől természetesen nem hiányozhat a hatalmas napszemüveg, amely jó szolgálatot tesz a napfény és a rovarok ellen. Azért egy csomagtartó elkélt volna, bár a szatyrok mennyiségét elnézve jobb helyen vannak a serpájánál.

H&M
H&M
Promod
Promod
Paris Hilton
Paris Hilton

Elle Macpherson laza, sportos biciklisszerelése a láncoktól és a karkötőktől lesz igazán nőies. Ha nem zavar a mozgásban, hajolgatásban, viselj te is feltűnő ékszereket!

H&M
H&M
Esprit
Esprit
Elle Macpherson
Elle Macpherson

 

Pink sem csak a motorokért és a motorosokért van oda, nem gondolkodik, hogy biciklire pattanjon. Ezt tőle szokatlan módon csinos, lenge ruhácskában tette. Egyszerre vagány és szexi, ha a nőies ruhához férfias kiegészítőt választasz, mint például ezt a robusztus oldaltáskát.

Esprit
Esprit
H&M
H&M
Pink
Pink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top