Öltözködjünk

Az V. kerület legtrendibb üzletei

Fülledt őszi este, színes fények, jó zene, pazar cuccok, csábító apróságok, közvetlen és kedves eladók - az 5. kerület legtrendibb dizájnüzleteit járva csak egy dolog hiányzik. Még több költőpénz.
Megnézem
Összes kép (1)
 

Márpedig azért, mert ezekben a belvárosi szelencékben, ékszerdobozokban, vagy éppen kultikus divatboltokban minden a csábításról szól. Az ember addig nem is tudja, hogy szüksége van egy hímzett terítővel díszített plasztik táskára, amíg nem járt a LoLLiPoP boltjában. Soha nem kívánná a pillecukorból épített hajót, amíg nem látja a SugarShop! standjánál. Nem vágyik egyedi textilekből készített állólámpára, kézzel kötött, csomózott sálakra, bámulatos ágytakarókra, amíg nem nézett körbe az EVenTUELL Galériába. Addig nem a vágya tárgya egy naplóba bújtatott laposüveg, amíg el nem jutott a Formába. És nem szeretne leopárdmintás rózsa alakú kitűzőt vagy tengerészkék masnis, húzott rakott szoknyát sem az EcLecTICKből. Ahogy eszébe nem jutna tükörtojással és cukorkákkal díszített cipőt venni, amelyre a MONO FasHionben bukkan. Ami pedig a csoki szökőkutat és a bonbonokat illeti, nos, azért valami mégiscsak jár!

Ne feledd! Ha összegyűjtötted 5 különböző üzlet pecsétjét, akkor a rendezvény után még egy hétig érvényes a 20 százalékos kedvezmény a résztevő boltokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top