Öltözködjünk

Őszi táskatrend – a legjobb darabok

Az új szezon táskakollekcióit a lenyűgöző anyagok, az érdekes textúrák, a színek gazdagsága és az elegáns részletek jellemzik. A táskák részletgazdagabbak és kidolgozottabbak, mint eddig bármikor.

 Láncos részletek

Szerencsére a rockos hatást nem csak szegecsekkel és fémgombokkal lehet elérni. A fémláncokkal díszített táskák és vállpántjaik vagánnyá teszik a legegyszerűbb darabokat is. Jellemzőek rájuk a sötét színek. Bevállalósaknak érdemes a trendegyveleget kínáló darabok közül választaniuk: például egy vörös, kígyómintás táskát láncos vállpánttal.

Táskapláza
Táskapláza
Orsay
Orsay
C&A
C&A


 Szintetikus sikk

Az olajosan csillogó táskák különc frissességet hoznak az őszi szezonba. A fazonok, színek és minták sokszínűek, csupán a szintetikus anyag és a csillogó felület közös bennük. Sokféleségüknél fogva ezek a táskák hétköznapokon, kisebb változatban bulikon vagy hivatalos eseményeken is megállják a helyüket. Válaszd a szezon egyik kulcsfazonját, a túlméretezett retikült.

Avon
Avon
Táskapláza
Táskapláza
Humanic
Humanic


 Démoni vörösek

Egy vörös táskánál nincs jobb befektetés, hiszen ez a szín az őszi–téli időszak egyik leggyakoribb visszatérője. Attól függően, hogy milyen ruhadarabokkal vagy színekkel társítod, lehet feltűnő, vagy semleges.

Táskapláza
Táskapláza
Deichmann
Deichmann
Esprit
Esprit


 Szerénytelen szürkék

A szürke táskák legalább annyi változatban léteznek, mint az alapnak számító fekete vagy barna darabok, mégsem olyan szigorúak. Élénk színekkel vagy drappal társítva pedig még különlegesebb lesz az összhatás.

H&M
H&M
Reserved
Reserved
Next
Next


 Állati minták

Az állatmintákkal és állati bőrfelületekkel játszó trend idén sem maradhat ki. Legnépszerűbbek a párduc-, piton- és krokodilbőr mintái, amelyek síkban és a térben is megjelennek. Nem kell hűnek lenned a természethez: válassz krokodilbőr felületű táskát lila színben, vagy egzotikus pink párducmintásat.

Deichmann
Deichmann
Mango
Mango
New Yorker
New Yorker

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top