Öltözködjünk

Egy farmer, ami minden nőre passzol

A világ egyik legnagyobb farmercége megtervezte az első olyan nadrágot, amely minden női testalkathoz passzol.

Egy farmer ami minden nőre passzolVilágszerte sok nő gondolja úgy, hogy tökéletes farmert találni sokkal „fájdalmasabb” küzdelem, mint a teljes fazongyanta. A női farmerek történelmében skinny, testhezálló, bő vagy egyenes szárú farmerek százai ígérték a lábak hosszabbítását, a fenék kiemelését és a derék hangsúlyozását, de ezek időről időre mind csalódást okoztak. Olyannyira, hogy sok nő azt hiszi: a tökéletes farmer nem is létezik.

Statisztikai adatok szerint a nők 87%-a szeretne olyan farmert találni, amely jobban áll, mint a jelenlegi nadrágja, és csak a nők 28%-a gondolja úgy: farmerjeik úgy lettek kialakítva, hogy bármilyen alkatú nőnek jól álljanak.

Ezért a Levi’s 60 000 nő bevonásával megalkotta a tökéletes farmert, amely három különböző fazonban kapható. A cég állítja, hogy a farmerek történelmében most először ezeket a darabokat tényleg a „valódi” nők testalkatának figyelembevételével tervezték meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top