Öltözködjünk

Adunk egy esélyt a vágyelhárító duónak

Korábban már szóltunk arról, hogy visszatérni látszik a női lábak megrontója, a zokni-szandál kombináció. A vágyelhárító duóval az őszi hónapokban is számolni kell, ezért nem árt felkészülni rá.
Ferragamo
Ferragamo

Nyáron még minden energiánkkal száműzni akartuk a zokni-szandál párost, mostanra azonban megszoktuk, így aztán – még ha mi magunk nem is próbáltuk ki – a potenciált már látjuk benne, és keressük a megfelelő alkalmat és szettet, hogy mi is felvegyük, pont úgy, hogy Zséda tette a napokban.

Most pedig jöjjenek az aranyszabályok, amelyeket minden körülmények között érdemes lesz figyelembe venni, ha a zoknidé és a cipődé a főszerep.

1. A vékony boka az ilyen szettekhez elengedhetetlen, a zokni ugyanis az első néhány lépésnél kicsit le fog csúszni, és meggyűrődik a bokán, ami bizony jó néhány centivel megvastagítja a kényes területet.

2. Ha nem vagy elég magas, akkor csak minivel vagy combközépig érő szoknyával próbálkozz, ugyanis ami ennél hosszabb, az vastagítja a lábadat.

3. Az idei trendeknek megfelelően ne vékony nejlonzoknit válassz, hanem vastagabbat. A hossza szinte mindegy, de arra érdemes figyelni, hogy minél rövidebb a szár, annál inkább vastagítani fogja a bokát.

4. Kopott zokni kizárva! Ebből nem engedünk! Ha a zoknid kicsit is viseltes, egyszerűen felejtsd el, a kopott orr- vagy sarokrész igénytelenségről árulkodik.

Adunk egy esélyt a vágyelhárító duónak


5.
Légy bátor! Kombináld vastag, 50 vagy 100 denes harisnyával (hamuszürkét világosabb szürkével, feketét pirossal vagy barnával).

6. Találd meg hozzá a tökéletes cipőt! Ilyen szempontból az a jó lábbeli, amelyben a zokni nem gyűrődik. Nem lesz egyszerű választás, de ha körömcipőt szeretnél választani hozzá, akkor a gyűrődésmentesség alapfeltétel, különben kiábrándító a látvány. Ha nem találsz ilyen cipőt, akkor vegyél fel hozzá bokacsizmát vagy fűzős bokacipőt.

7. Húzd rá a nadrágod szárára, de csak akkor, ha igazán szűk a nadrág, trapéz- vagy teljesen egyenes szárú fazonok szóba sem jöhetnek.

8. Vedd figyelembe az alkatodat! Görbe vagy x-láb mellett nem fog jól mutatni, ugyanis kiemeli a hibákat. A vastag zokni csúnya térd mellé sem az igazi.

Jonathan Saunders
Jonathan Saunders
Marc by Marc Jacobs
Marc by Marc Jacobs
A mi tippünk:
keress norvég mintás zoknit, és kombináld kötött miniruhával, vagy vegyél egy színes balerinát (most úgyis mindenhol le vannak árazva), és találj azonos árnyalatú zoknit hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top