Öltözködjünk

Újra divatban a hógömb és a babaház

Az e heti Made in Hungary rovatunk vendége a vasárnapi WAMP kiemelt tervezője, Hitka Viktória, aki az elfeledett tárgyak újjáélesztője. Kattints, nyomtasd ki a kupont és vásárolj olcsóbban!
Made in Hungary és WAMP

Az Nők Lapja Café új sorozatához (Made in Hungary) örömmel csatlakozott a WAMP dizájnvásár lelkes csapata is. Így havonta egyszer – mindig az aktuális vásárt megelőző napokban – nálunk is bemutatkozik a „Hónap Dizájnere”, és ugye már tudjátok, hogy ha WAMP, akkor kupon is jár az olvasóknak!

Meglepő és bájos hógömbökkel; egyedi, nem kevésbé bájos babaházakkal – és természetesen titkos meglepetéssel készül a februári dizájnpiacra a hónap kiemelt dizájnere, Hitka Viktória. A művésznőről érdemes tudni, hogy az élete egyes szakaszait, epizódjait festi, több más jellegű projektje mellett. Mostanában főleg hógömböket készít „gömbök és nem teljesen gömbök, hóval és hó nélkül” mottóval.

Újra divatban a hógömb és a babaház
Újra divatban a hógömb és a babaház

Katt a kuponra, és nyomtasd ki!
Katt a kuponra, és nyomtasd ki!

„Ez valamiféle meghatározása annak, amit éppen most csinálok. Nagyjából annyit jelent, hogy történeteket, helyzeteket, gondolatokat teszek üvegekbe.” De nem csak ezekbe a kis kincsekbe rejti bele érzéseit, az általa készített babaházak is életre kelnek kezei alatt. „Ezeknek a babaházaknak lelkük van. Igazából ez hiányzott nekem a boltban kaphatók mindegyikéből. Úgy gondolom, egy babaháznál pedig ez elengedhetetlen ‘kellék’”. Viki munkái kisgyerekeseknek, mesekedvelőknek, romantikusoknak és életigenlőknek kötelező, amelyeket holnap (február 20.) az idei első WAMP-on is megtalálsz!

http://www.viktoriahitka.com/

http://babahazam.com/

http://gombelet.freeblog.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top