Öltözködjünk

Szőrösödik a sztárvilág

A hippidivat egyik nagy kedvence, az irhakabát reneszánszát éli, különösen a celebek között. Most még van pár heted, hogy a téli leárazások alkalmával beszerezz néhány igazán menő darabot.
Szőrösödik a sztárvilág
Pufi, metál és szőrös – téliesít a sztárvilág

Minden erőnkkel azon voltunk, hogy már ne kelljen több, téli trendekkel kapcsolatos anyagot lehoznunk, a repkedő mínuszoknak köszönhetően azonban a tavaszi zakók istenítésének még nincs létjogosultsága. Ráadásul a tél végi leárazásoknak köszönhetően fillérekért juthatunk márkás minőségi és reményeink szerint időtálló darabokhoz. Az irha- vagy irhautánzatú kabátok pont ilyenek. Az elmúlt évek nagy visszatérője a hatvanas-hetvenes években már favorizált belül szőrös, kívül bőrkabátok. (Állatvédők figyelmébe ajánljuk, hogy mindenféle nehézség nélkül be lehet szerezni műbőrből készült fazonokat is.)

Néhány szabály, amit érdemes figyelembe venned, ha irhakabátot keresel.

– Alacsony csajok válasszanak rövid repülősdzseki-fazont, magasabbak pedig válogathatnak a hosszabb hippis darabok között.

– Csak semmi fuksz! Ezek az alapvetően sportos darabok nem mutatnak jól csillogó kiegészítőkkel.

– Próbáld ki színben passzoló és hasonló bőrből készült csizmával.

– Válassz hozzá visszafogott színű szoknyát vagy skinny jeanst, bő szabású darabokkal nem az igazi.

Kattints a galériára, és nézd meg, a sztárok hogyan hordják az irhakabátokat!

 
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top