Öltözködjünk

5 ruha, amit idén nyáron már ciki felvenni

Minden divatszakértő azt hirdeti, hogy idén nyáron minden divat, de azért ők sem gondolhatják komolyan, hogy a bőrsortnak vagy lukacsos atlétának még van létjogosultsága. Összeszedtük a legcikibbeket.
5 ruha, amit idén nyáron már ciki felvenni
Kiveséztük a pasik ruhatárát

5 ruha, amit idén nyáron már ciki felvenni1. Lukacsos trikó

Csak azért, mert valamelyik hollywoodi szépfiú egy napos szerda reggelen lukacsos kamionsofőr-trikóban ment le a boltba, még nem jelenti azt, hogy szettje divatos vagy követendő példa. Sőt ez az a ruhadarab, amelyet még akkor sem lett volna szabad hordani, amikor elvileg divatban volt.

2. Bőrsort

Tegye fel a kezét, aki ismer valakit Bíró Icán kívül, aki 2011-ben bőrsortot mer húzni! Ciki, előnytelen és közönséges ruhadarab, és ezen még a legszebb, leghosszabb combok sem segítenek.

3. Rövid farmerdzseki

Szép karriert futottak be a rövid szabású farmerdzsekik, de itt a vége. Hordtuk pulcsihoz, ruhához, pólóhoz, trikóhoz, túl sokat nem melegítettek rajtunk, de szerettük őket. Most eljött az ideje, hogy bekerüljenek a gardróbszekrény aljára, hogy ott várják meg, amíg 2034-ben újra felvehetjük őket.

5 ruha, amit idén nyáron már ciki felvenni4. Szálkoptatott farmernadrág

A kilencvenes évek végén megállás nélkül ilyen nadrágokban jártunk. Most már magunk sem értjük, hogy miért, hiszen akkor is lehetett másféle színeket is kapni. Mindenesetre akinek még mindig van a szekrényében, az jobb, ha a hétvégén egyszerűen elégeti, hogy nehogy újra kedve támadjon hordani.

5. Bölcsésztarisznya

Az etno ugyan vállalható stílusnak számít idén nyáron, de azért vannak olyan népies stílusú darabok, amelyeket már jobb hanyagolni. Ilyen a tarisznya is, a bőrből készült darabok felett még megpróbálunk szemet hunyni, de aki nemezből vagy kézi szőttesből készült táskával próbálkozik, az semmi jóra ne számítson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top