Öltözködjünk

Bérelj havonta más napszemüveget!

Kedvére váltogathatja a napszemüvegét, aki igénybe veszi a frissen megnyitott napszemüveg-kölcsönző szolgáltatását. Fura ötlet külföldről, meglátjuk, begyűrűzik-e hozzánk is.

Bérelj napszemüveget!Havi 20 eurós, azaz körülbelül 5400 forintos bérleti díjért cserébe, 60 különböző modellből válogathatsz, feltéve hogy ezért hajlandó vagy ellátogatni a párizsi La Fabrique de Lunettes szemüvegkölcsönzőbe.

A szolgáltatás valószínűleg az igazán divatérzékeny hölgyeknek szól, hiszen gyorsan változnak a trendek napszemüvegfronton. Egy-egy csábító high-end darabért akár 60 ezer forintot is elkérnek, ezt pedig nem túl sokan engedhetjük meg magunknak, és akkor még mindig egyetlen modellel kell eltölteni az egész nyarat.

A kölcsönzőben Marc Jacobs, Andy Wolf, Tom Ford, Chloe, Emmanuelle Khanh vagy Prada modellek bérelhetők, és így havonta más-más szemüvegen át szemlélhetik a nyarat. Feltéve, hogy erre havonta hajlandóak ennyi bérleti díjat áldozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top