Öltözködjünk

Kamera a próbafülkében – hasznos vagy felháborító?

A dolog pikantériáját az adja, hogy az ominózus kamerákat pont fenékmagasságban helyezték el. Ezért az ember akarva-akaratlanul pucsít a kamerának.
Kattints a legfrissebb trendhírekért!

A berendezések, amelyeket a American Rag üzletlánc Los Angeles-i boltjának próbafülkéiben helyzetek el, a fenekünkről készült képet egy – szintén a fülkén belül található – monitorra vetítik, mégpedig abból a célból, hogy a vevő alaposan megszemlélhesse, hogy áll a fenekén a felpróbált nadrág.

Kamera a próbafülkében – hasznos vagy felháborító?Az üzletláncnál azt állítják, hogy a kamerák képét nem rögzítik és illetéktelen személy sem láthatja azt, akadnak azonban olyanok, akiket ez nem nyugtat meg és nem szívesen próbálnak a kamerával felszerelt fülkékben. Az üzlet vezetője, Jennifer Althouse egy sajtónyilatkozatában elmondta ugyanakkor, hogy még több az olyan vevő, akit leginkább azért zavar a kamera jelenléte, mert így kénytelen szembesülni a valósággal.

A magunk részéről nem tartjuk különösebben praktikusnak az ötletet, egyrészt azért, mert megfelelően elhelyezett tükrökkel ugyanez megoldható, másrészt pedig azért, mert a kamera tudvalevőleg kövérít.

Te próbálnál olyan fülkében, ahol kamera figyel?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top