Öltözködjünk

500 éves trendet élesztettek fel a celebmenyasszonyok

Két közelmúltban házasodott híresség, Lily Allen és Kate Moss is úgy festett az esküvőjén, mintha egy Rómeó és Júlia előadásból szökött volna.

A Kate Moss esküvői ruháját tervező John Galliano és a Lily Allent öltöztető Delphine Manivet egyaránt olyan jellegű összeállítást álmodtak meg híres klienseiknek, amilyen utoljára a hippimenyasszonyok körében volt népszerű a hetvenes években, korábbi fénykorát pedig a húszas években élte, gyökerei viszont egészen a 16. századig nyúlnak vissza. A lágy esésű, virágmotívumokkal díszített vintage stílusú ruhákat mindkettejüknél az úgynevezett Júlia-fátyol egészítette ki.

 
 
500 éves trendet élesztettek fel a celebmenyasszonyok
 
 
500 éves trendet élesztettek fel a celebmenyasszonyok

 

A vintage esküvői ruhákra, különösen pedig a Júlia-fátylakra máris érezhetően megnőtt a kereslet a brit esküvői szalonokban. A szakemberek szerint a régies stílusú esküvői öltözékek egyébként is feljövőben vannak, az elkövetkezendő egy-két évben pedig valószínűleg népszerűbbé is válnak mind a letisztult-minimalista, mind pedig a habcsók jellegű menyasszonyi ruháknál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top