Öltözködjünk

Mellet villant Middleton tavasszal

Flitteres selymek, nőies szabásvonalak és szexi dekoltázsok – divatszakértők szerint ilyen ruhákban láthatjuk Kate Middletont jövő tavasszal.
Kattints a többi képért!
Kattints a többi képért!

Jenny Packham nevét Katalin hercegnő tette igazán ismertté, egyszerű szabású finom anyagból készült ruhái tökéletesen passzolnak az újdonsült divatikon-stílusához; ha kettejük közötti együttműködés ilyen jól működő lesz, akkor lehet, hogy egy olyan divatbarátság veheti kezdetét, amely eddig csak Audrey Hepburnnek és Givenchynak sikerült.

Az idei szezonban csupa olyan ruhát tervezett, amelyek egytől egyig beférnének Middleton gardróbjába. Légies szabásvonalak, élénk színek, hangsúlyos derékrész és merész dekoltázsok jellemzik a kollekcióját, amely biztosan nemcsak a királyi család, hanem a hollywoodi sztárok körében is népszerű lesz.  Az amerikai tervező ruháit ugyanis olyan hírességek is szívesen hordják, mint Katy Perry és Eva Longoria.

Kate Middleton
Kate Middleton
Eva Longoria
Eva Longoria
Katy Perry
Katy Perry

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top