Öltözködjünk

Bárki megveheti Pippa Middleton fenekét

Bár fenékformáló alsóneműk eddig is léteztek, egy brit cég a szó szoros értelmében a fiatalabbik Middleton lány farvizén evezve igyekszik divatba hozni az alsóneműt.

A plasztikai sebészek hónapok óta szorgosan gyártják a Pippa Middletonéhoz hasonló fenekeket, nem feltétlenül kell azonban kés alá feküdnie annak, aki olyan formás hátsót szeretne, amilyennel Vilmos herceg sógornője rendelkezik. Egy brit cég ugyanis nemrégiben – jó érzékkel – piacra dobta a „Pippa-bugyit”. Az alsónemű a push-up melltartókhoz hasonló elven működik: kialakítása és a belsejében elhelyezett szilikonpárnák formásabbnak mutatják a feneket. 

Pippáéhoz hasonló feneket formál a bugyi

 

Pippáéhoz hasonló feneket formál a bugyi

 

 

A termék egyébként egyáltalán nem újdonság, ilyen és ehhez hasonló alsóneműket évek óta lehet kapni, eddig azonban sokan idegenkedtek a viselésüktől. A Pippa Middleton hátsóját övező divathullám azonban fellendítette az érdeklődést a párnázott bugyik iránt. A brit Debenhams áruházakban például 148 százalékkal többet értékesítenek ezekből, mint a hagyományos alsóneműkből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top