Öltözködjünk

Lemaradt a nadrág Pippa Middletonról

Bár tőle igazán nem számítottunk ilyesmire, Pippa Middleton is elkövetett egy rendkívül amatőr divatbakit.

Vilmos herceg sógornője az esetek többségében kiváló stílusérzékkel válogatja össze öltözékeit, ízlésében azonban minden bizonnyal rövidzárlat állhatott be ezen a novemberi reggelen: Pippa ugyanis nadrág helyett leggingset húzott, pedig ez a holmi tudvalevőleg nem helyettesíti a nadrágot.

Leggigset villantott Pippa Middleton

 

Leggigset villantott Pippa Middleton

 

Leggigset villantott Pippa Middleton

 

 Képek: Northfoto / Huffington Post

 

Szemből talán még ráfoghatnánk, hogy a Middleton lányon látható cucc egy testre simuló skinny nadrág, az oldalról és hátulról készült fotókon viszont egyértelműen látszik, hogy a ruhadarabnak nincs zsebe, tehát minden kétséget kizáróan ez bizony egy leggings. Ebből következőleg pedig kizárólag minimum a fenék vonala alá érő felsőrésszel illene hordani.

Mindez persze akár titokban is maradhatott volna a lesifotósok előtt, ha Pippa hosszabb kabátot vesz fel, a rövid kabát azonban közszemlére tette a bakit. Az sem teljesen kizárt persze, hogy az egészet egyfajta fricskának szánta, hiszen nyilván tisztában van vele, hogy munkába menet minden nap lefotózzák az aktuális szettjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top