Öltözködjünk

Vegyél egy ruhát, és hordd örökké!

A jó alapruhatár titka, hogy legyen egy olyan ruhád, amit bármikor felhúzhatsz, és csak a kiegészítőktől függ, hogy sportos vagy elegáns lesz-e a szetted. Íme három jolly joker.

Körte csajoknak

Az alapdarab legyen egy combközépig érő, vagy annál kicsit hosszabb A vonalú ruha, amit egy övvel könnyen derékhangsúlyossá lehet tenni, de nadrággal is hordható. Fontos, hogy ne legyen a ruha szűk, ugyanis az kiemeli a csípőt, ami a körte csajoknál kimondottan előnytelen. 

Elegáns szettnél válassz hozzá magas sarkú platformcipőt, ami nyújtja a lábadat és ezáltal vékonyítja a csípődet. A derekadra kerüljön vastag öv, ami kiemeli azt, ami igazán szép rajtad. A csípődet pedig optikaliag vékonyítsd egy csípővonalig érő zakóval, ami élesen eltér a ruha színétől. 

Sportos szettnél a harisnya helyett jöhet egy csőszárú farmer, egy tornacipő, és persze sok-sok szín. 

Vegyél egy ruhát és hordd örökké!

 
Fiús alkatra

Nekik a legkönnyebb a helyzetük, a fiús alkatú csajok ugyanis akármit kiemelhetnek magukon. Az egyetlen problémát az jelentheti, ha a csípő és a derék ugyanolyan széles. Ezért mi egy olyan fazont ajánlunk alapdarabnak, aminek a derékrésze szabályozható. Sportos daraboknál érdemes kiengedni a derékrészt, elegáns szetteknél pedig egy apró behúzással derékhangsúlyossá tenni. 

Sportos szetteknél jöhetnek a vagány kiegészítők, motorosra hajazó bokacsizma, férfisál és bő kardigán. Fiús lányoknak ugyanis kimondottan jól áll az úgynevezett grunch stílus, amelyet manapság Kate Mossról érdemes másolni. 

Estére jöhet a egy nagyon szűk nadrág, akár leggings is, és egy feltűnő színű cipő, ami nem árt, ha a szett valamelyik részével harmonizál.  És egy hosszított zakóval sem lehet hibázni.

Vegyél egy ruhát és hordd örökké!

Duciknak

Duciknál a helyzet hasonló, mint a körte csajoknál. A ruha legyen inkább tunika, amit bármivel lehet kombinálni. És semmiképpen se legyen nagyon hosszú. Az ujja legyen háromnegyedes, a színe pedig fekete, nincs mit szépíteni, ez az árnyalat slankít a legjobban. 

Elegáns szetteknél érdemes vörössel vagy valamilyen más hangsúlyos színnel keverni a feketét, amitől nem lesz gyászos összhatása a szettnek. Nagy fülbevaló és díszes sál szinte kötelező, és cipőben sem szabad az egyszerű megoldást választani, nyugodtan keress igazán dögös darabot.

Hétköznapra jöhet egy csípőig érő bőrdzseki, ami nyújtja az alakot, és egy dögös csizma, ami vékonyítja a lábat. A nadrág pedig legyen farmer, szigorúan egyenes szárú, a trapéz darabok tunikával ugyanis nem mutatnak jól. 

Vegyél egy ruhát és hordd örökké!

 

Lakatos Márk vadonatúj műsort indít, ahova olyan vállalkozó kedvű jelentkezőket keres, akik a tévékamerák előtt is szívesen vállalnák, hogy átváltoznak. A műsor címe, Én is szép vagyok!, az új külsőre vágyó olvasók az enisszepvagyok@lakatosmark.hu címen jelentkezhetnek, csütörtök (01. 26.) éjfélig. Ugye te se hagynád ki a lehetőséget?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top