Öltözködjünk

Letaszították Ördög Nórát a trónról

Arról nem akarunk vitatkozni, hogy vajon melyik műsorvezető tehetségesebb, az viszont biztos, hogy Tatár Csilla tévében viselt ruhái sokkal menőbbek, mint Nóra szettjei.
Nézd meg Tatár Csilla kedvenc ruháit!
Nézd meg Tatár Csilla kedvenc ruháit!

A frizuraversenyt ugyan az RTL műsorvezetője nyeri, de a ki mutat jobban a saját műsorában kategória győztese Tatár Csillára szavazunk. Az X-faktor alatt ugyanis jó néhány olyan szett került Nórára, ami nem állt igazán jól neki, sok volt az erőltetett kreáció, ami nem emelte ki a műsorvezető igazán előnyös tulajdonságait. (Azt viszont nem szabad elhallgatni, hogy Nóra rendezvényeken, vagy a hétköznapokon mindig tökéletes ruhát választ magának.)

Tatár Csilla szettjeit valahogy jobban eltalálják mostanság, nincs úgy túlöltöztetve, mint az állandóan villantásra készülő Demcsák Zsuzsa vagy az öreglánynak öltöztetett Barabás Évi. Körte alakján (ebben egyébként hasonlítanak Nórára) jól mutatnak a mellrésznél hangsúlyos ruhák és a rövid szoknyák. Amit pedig mi a legjobban szeretünk, hogy úgy sikerült divatba hoznia a kalocsai mintás ruhákat, hogy nem lesz gazdatévé-hangulata a Mokkának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top