Öltözködjünk

Az eddigi legpraktikusabb táskák a WAMP-on

Ducsai Judit vadonatúj táskakollekciójával találkozhatsz vasárnap a WAMP-on, ráadásul olvasóinknak akciós kupon is jár.
Ne hagyd ki te sem a WAMP-ot! A helyszín ismét a Millenáris B épülete, ahol reggel 10-től este 18 óráig válogathatsz táskákat, ékszereket és minden mást, amire a gardróbodnak szüksége lehet. 
Az eddig legpraktikusabb táskák a WAMP-on

Ducsai Judit szereti, ha munkáit minden nap használják, és ha szembejönnek a villamoson. Klocc táskakollekciója 2011-ben elnyerte a Magyar Formatervezési Díj diák kategóriájának különdíját, alakítható táskáját külföldi dizájnmagazin szemlézte. Ducsai Judit textiltervező 2008-tól rendszeres résztvevője a WAMP-nak, a márciusi extrastandra legújabb Twins táskamodelljeivel készül. A két részből álló kézi- és válltáskák többféleképpen használhatók, s mindegyikükhöz több, különböző színű textilbelső tartozik, amelyek akár naponta cserélhetők az aktuális öltözékünknek megfelelően.

Újdonság: itt a WAMP+

A speciális installációval berendezett szekcióban a legmagasabb színvonalat képviselő dizájnerek kaphatnak helyet. A részvétel lehetősége meghívásos vagy pályázati úton nyerhető el. Annak érdekében, hogy ezek az alkotók valóban a legjobbak közül kerülhessenek ki, a WAMP zsűri segítségét is igénybe vette. A döntés meghozatalában a szakma alapos ismerői vettek részt: Simonovics Ildikó divattörténész, a streetfashion.hu alapítója, Spengler Katalin művészettörténész, műgyűjtő, ékszerszakértő, Barcza Dániel építész a MOME képviseletében és Kovács Dániel, a hg.hu főszerkesztője. Első alkalommal 16 tervezővel találkozhattok. Ott lesz többek között Anh Tuan, aki legújabb 2012. évi őszi–téli kollekcióját hozza el nekünk, bemutatkozik az egyre népszerűbb cipőmárka, a Pleasemachine, és tervezője, Anna Zaboeva, sőt új darabokkal készül az Artista is. Megismerkedhettek Ferencz Vanda izgalmas ékszereivel, Geréby Zsófi kifejezetten városi biciklistákat célzó UrbanLegend ruhakollekciójával és Gyulai Nati azonnal felismerhető stílusjegyeket hordozó, merész öltözékeivel is.

 

Az eddig legpraktikusabb táskák a WAMP-on

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top