Öltözködjünk

Befolyásosak közé emel a feszes fenék

A világ legbefolyásosabb embereinek listájára divatikonként is fel lehetett kerülni.
Befolyásos lányok
Befolyásos lányok

A Time magazin idén is kiadta a világ 100 legbefolyásosabb emberének listáját, melyen ugyan még mindig a férfiak vannak többségben, azért évről évre egyre több nő is helyet kap.

Idén négy olyan hölgy is felkerült a listára, aki egyebek mellett a divattrendek alakulására is jelentős hatást gyakorolt. A legkevésbé sem meglepő módon beválasztották mindkét Middleton lányt, akik az elmúlt év során a legtöbbet talán a divatvilág asztalára tették le, még ha nem is ez a „főfoglalkozásuk”. 

A legbefolyásosabbak közé tartozik Sara Blakeley is, akinek a neve nem feltétlenül ismerős mindenki számára, azonban ha hozzátesszük, hogy ő volt az, aki forradalmasította a fehérneműipart a Spanx alakformáló alsóneműkkel, akkor már érthetőbb a választás. A 41 éves amerikai üzletasszony egyébként jelenleg a legfiatalabb női milliárdos, aki saját erőből tett szert vagyonára.

A listán találjuk Sarah Burton divattervezőt is, aki a zseniális Alexander McQueen 2010-es halála után átvette és méltó módon továbbvitte az elhunyt kreátor divatházát. Nem mellesleg ő tervezte Kate Middleton esküvői ruháját is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top