Öltözködjünk

Magyar táska a világ legjobbjai között

Abodi Dóra "a Kárpátok Harcosa" fantázianevet viselő merész táskája döntős lett a New York-i Független Táskatervezők Versenyében. Szavazzatok ti is, hogy a magyar tervező elvihesse a közönségdíjat is!

Üt a szögecses gömbtáska!„Erdélyi középkori arisztokratikus fantázia ihlette”  – így jellemzi a fiatal magyar tervezőnő a londoni divathetet is megjárt táskáját az amerikai Instyle magazin oldalán. A szegekkel kivert apró gömbtáskát több száz pályázó közül választották ki a nemzetközi mezőnyből, és Abodi Dóra remek darabján kívül még 29 táska maradt a versenyben. A nyertesnek egy újabb kollekció elkészítésében segítenek majd.

Egy szakmai zsűri választja majd ki, melyik a legcsodásabb, legizgalmasabb alkotás, de a közönség is szavazhat. Ha tetszik a magyar gömbtáska, Te is voksolhatsz rá, hogy lássa a világ, a „Kárpátok Harcosa” verhetetlen! A mezőnyt elnézve egyébként szerintünk Dóra táskája a legfantáziadúsabb…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top