Öltözködjünk

Divatba jött a csináld magad luxuscipő

Akinek nem telik Louboutinra, piros festéket vesz.
Csináld magad

Csináld magad!

Forrás: telegraph.co.uk 

A világ egyik leghíresebb cipőtervezője, Christian Louboutin cipőinek védjegye a piros talp. A luxuslábbeliket persze nagyságrendekkel kevesebben engedhetik meg maguknak, mint a piros festéket, ez magyarázza, hogy egyre több nő készít magának „csináld magad Louboutin”-t.

A cucc elkészítéséhez szükség van egy magas sarkú cipőre, melynek a talpából lehetőleg minél több látszik, valamint ecsetre és a Louboutinok piros talpához hasonló árnyalatú festékre, illetve némi kézügyességre, hogy minél egyenletesebben tudjuk befesteni a cipőtalpat. Amint a festék megszáradt, mehetünk villogni vele azok előtt, akik nem képesek csak úgy, ránézésre megkülönböztetni egy eredeti Louboutint egy hamistól.

Egy élelmes amerikai tinilány ennél is egyszerűbb megoldással rukkolt elő: webshopjában 17 dollárért vízálló anyagból készült piros talpmatricákat árul, melyekkel könnyedén előállítható a Louboutin-imitáció.

A Louboutin-divatház egyébként két évvel ezelőtt már fellépett a hamis Louboutinok ellen, és több divatházat is bepereltek azért, mert piros talpú lábbelit merészeltek piacra dobni, a házi hamisítókkal szemben azonban ők sem tudnak mit tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top