Öltözködjünk

A 10 kedvenc trendünk 2012-ből

Ezek voltak a 2012-es év legszerethetőbb irányzatai, legalábbis szerintünk. Visszatekintés.

Derékfodor

2012 megkerülhetetlen divatja volt a derékfodor, ami majdnem mindenkinek jól áll: vékonyítja a derekat, jótékonyan takarja a pocakot, kerekebbnek mutatja a csípőt. Ráadásul nem kell tőle elbúcsúznunk, mert 2013-ban is divatos marad.

Az év kedvenc trendjei

Éktalp

A néhány extra centit jelentő, ugyanakkor kényelmes lábbelik híveinek örömére tavaly visszatértek a divatba a vastag talpú cipők. Szerencsére azonban nem a kilencvenes évekből ismert holdjárós változatban, hanem formás éktalpakkal.

Barokkos minták

Az egyszerre elegáns és bohém, barokkos minták szerethető változatosságot hoztak előbb az alkalmi ruhák divatjába, majd pedig hétköznapi ruhadarabokon is megmutatták magukat. Persze tudni kell viselni, az tény.  

Az év kedvenc trendjei

Fabric blocking

A tél talán legizgalmasabb irányzata fabric blocking, mely az eltérő vastagságú, fényű és stílusú anyagok kombinációira épít. Úgy lehetünk stílusosak, hogy közben nem fázunk.

Tollak

A művirágos kiegészítőket váltották le a tollas ékszerek és díszek. Örültünk neki, kimondottan szimpatikus csere volt.

Az év kedvenc trendjei

Gallérnyaklánc

A gallérnyaklánc azért lett az egyik favoritunk, mert szinte bármilyen, egyszerű darabokból álló öltözéket szupertrendivé tehetünk vele. Ár/érték arányban az egyik legjobb választás az aktuálisan divatos kiegészítők közül.

Laza hullámok

A vasalt haj évekig tartó uralma után 2012-ben végre újra, érdemben divatba jöttek a laza, természetes hatású hullámok. Köszönjük, Kate Middleton!

Az év kedvenc trendjei

Tömött konty

A hatvanas éveket idéző hatalmas, tömött konty is visszatért, ami azért jó, mert praktikus, ugyanakkor sikkesen nőies hajviselet. És a kontykitömőt sem akkora ördöngösség használni…

BB krémek

Bár a BB krémek – elsősorban a Távol-Keleten – már évek óta forgalomban voltak, a kozmetikai ipar fősodrába és ezzel együtt a mi sminktáskáinkba is igazából 2012-ben került be az új típusú krém. Szeretjük, mivel könnyebb viselet, mint egy alapozó, viszont a kisebb bőrhibákat elfedi, ráadásul ápol, hidratál, ráctalanít és még a káros napsugaraktól is véd.

Az év kedvenc trendjei

Színes füstös

A füstös szem valóban az egyik leglátványosabb smink, ugyanakkor a szürke-fekete színvilágú verzió igencsak unalmassá vált az évek során. Az ősszel viszont végre divatba jött a füstös szem színes változata.

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

 – Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top