Öltözködjünk

Így javítsd ki a szemöldököd, ha túlszedted!

Hirtelen felindulásból az utolsó pillanatban kiszedted a szemöldököd, és most ritkás és piros? Megmondjuk, mit tehetsz.

Így javítsd ki a szemöldököd, ha túlszedted!Tüntesd el a pírt!

Az irritáció a legtöbbünknél egy-két óra alatt elmúlik, de azért nem javasoljuk, hogy piros szemöldökkel indulj el  randizni. Kenj egy kis tiszta aloe verát az érintett területre: ez nemcsak a pirosságot fogja gyorsabban megszüntetni, de azt is megakadályozza, hogy később begyulladjanak a szőrtüszők.

Fesd vissza!

A szemöldökceruza sokunknál túl kemény hatást produkál, pláne ha világosabb a szemöldökünk, ráadásul, mivel a szemöldökceruzák nagyon kemények, tovább irritálhatják az amúgy is igénybe vett területet. Használjunk ilyenkor inkább szemöldökpúdert, melyet kicsit szőrirányba vonuló csíkokban viszünk fel, kemény, ferde ecsettel, így természetes lesz a hatás.

Legközelebb ne rontsd el!

Ha nagy alkalomra készülsz, az esemény előtt már néhány nappal csináltasd vagy csináld meg a szemöldöködet. Ha megint elfelejted időben rendbe rakni a szemöldöködet, akkor inkább erős korrektorral fedd el a felesleges szőrszálakat, mint hogy megint a csipeszhez nyúlj stresszhelyzetben. Ezzel is tökéletes hatást érhetsz el; gondolj csak a transzvesztitashow-k sztárjaira. Ha pedig sehogy sem jó, akkor fontold meg a szemöldökbeültetést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top