Öltözködjünk

Száz ember köszönheti a munkáját Pippa Middletonnak

Katalin hercegné húga nagyon jót tett egy kis, angol táskamárkával...

A brit Modalu táskamárka nevét nem egész két évvel ezelőtt még igencsak kevesen ismerték, manapság viszont alig győzik teljesíteni a termékeikre érkező megrendeléseket. Mindezt annak köszönhetik, hogy 2011 tavaszán küldtek négy darab ingyentáskát Pippa Middletonnak.

Katalin hercegné húga első ízben a hercegi pár esküvőjét követő reggelen jelent meg kezében egy Modalu táskával. Ezt követően a vásárlók gyakorlatilag megrohamozták a márka internetes áruházát és a korábbi forgalom az ötvenszeresére nőtt.

Pippa, Modalu táskákal
Pippa, Modalu táskákkal

Mivel Pippa azóta is előszeretettel hordja a Modalu táskákat, a kereslet egyre csak növekszik irántuk, amit a cég azzal hálált meg, hogy egy komplett kollekciót neveztek el jótevőjükről. A márka indiai gyára immár 250 embert foglalkoztat, ebből százan csak a Pippa kollekció gyártásával foglalkoznak.

„25 éve vagyok az iparban, de ilyen fellendülést még nem láttam, mint ami azután következett, hogy Pippa hordani kezdte a táskáinkat” – mondta Mike Hiscock, a Modalu ügyvezető igazgatója, aki elárulta azt is, hogy örülnének, ha Pippa lenne a márka nagykövete, ám nem merik felkérni, mivel rokonságban áll a királyi családdal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top