Öltözködjünk

Alulmúlták magukat a sztárok: havi ruhamustra

Nem kérdés, hogy a celebek a sokszor ingyen kapott luxusruhák, hatalmas gázsik és az elérhető legjobb stylistok segítsége ellenére is képesek bármikor flottul mellényúlni a gardróbban. Leopárdminták, virágoskert és beépített fenékpárnák a vörös szőnyegről.

Kim, a pampák réme

Alulmúlták magukat a sztárok: havi ruhamustra
Kim Kardashian jelen pillanatban a celebvilág az egyik legragyogóbb gyöngyszeme, aki kíméletlenül pörgős életével és kiszámíthatatlan stílusával egyszerre izzasztja meg a bulvár- és a divatlapok szerkesztőit világszerte. Az első gyermekét váró amerikai médiasztár maga nyilatkozta nemrégiben, hogy még 32 évesen is csak keresgéli az öltözködési stílusát, amibe szerencsére legtöbbször – a divathoz egy fokkal jobban értő – rapper-divattervező párját is hagyja beleszólni. Egyik legutóbbi szettje összeállításánál azonban kizárt, hogy a klasszikus, letisztult női vonalakat kedvelő Kanye West jelen lett volna. Súlyosan gömbölyded formáit figyelmen kívül hagyva, Kim egy előnytelen, szűk deréknadrágot kapott magára, amit minden volt, ami nem állt jól neki – a gomboktól, az egzotikus mintáig. Az utcainak szánt viselet látványát a nem kevés fodor hastájékon tovább súlyosbította, csak a hozzá felvett fekete garbó jelentett némi pihenőt a figyelő szemnek, igaz, a sztár ebből is egy-két számmal szűkebbet vett fel.

Jennifer Lopez, a konzervdoboz

Alulmúlták magukat a sztárok: havi ruhamustra

Jennifer Lopez öltözködésében legtöbbször nincs hiba, bár tudjuk, hogy a „Jenny from the block”, vagyis az egykori, „lány a grundról” stílus jegyében azért odacsap még a szemnek néha-néha. Legutóbbi divatgikszere viszont meglepő módon nem egy a szokásos, platform edzőcipő/suhogós naci a luxusboltban típusú mellényúlások közül. J. Lo ugyanis ezúttal egy elegáns eseményen nyúlt mellé, a Topshop Los Angeles-i megnyitójára egy értelmezhetetlen, fémszínű és -hatású ruhát vett fel, aminek az egyetlen előnye az volt, hogy színben kiválóan passzolt a 43 éves sztár mögött kifeszített, logókkal díszített panelhez. Az összképet a cipő tette végképp menthetetlenné, Jennifer a kockás, zsákszerű ruhához egy ordenáré, leopárdmintás lábbelit választott. A szettje a fekete harisnya és a jóképű kísérő, Casper Smart figyelembevételével is legfeljebb elégségest érdemel.

Adele, a szőnyeg

Alulmúlták magukat a sztárok: havi ruhamustra

Jaj, Adele, miért? Sajnos tényleg fel kell tennünk ezt a kérdést, hiszen eddigi választásaival a kifejezetten teltkarcsú énekesnő rendre okot adott arra, hogy higgyünk abban, pluszkilókkal is lehet ízlésesen, szexin megjelenni a vörös szőnyegen. Ahogyan Adele hangjában, úgy többnyire ruhaválasztásában sincs hiba, szereti az előnyös, kissé drámai, de mégis klasszikus viseleteket, amik kivétel nélkül jól állnak neki. A brit díva gondolt egyet, és a farsang környéki Grammy-díjátadót talán félreértelmezve, hatalmas, igaz, bűbájos bokrétának öltözött. A csupa virág Valentino-ruha természetesen önmagában gyönyörű darab, de a sztár számára abszolút melléfogás volt az amerikai divatszakértők szerint. Az előnytelen, kissé rekamiéhuzatra emlékeztető ruhán még egy fekete, karcsúsító öv vagy blézer is sokat segíthetett volna.

Patapunci lakksurranóval, egyenesen a Disney-gyárból

Alulmúlták magukat a sztárok: havi ruhamustra

Ha divatbuktákról van szó, szinte képtelenség, hogy a „befutók” között ne merüljön fel a vadóc Miley Cyrus neve. Az egykori Disney-sztár, ha nem éppen kutyái egyikével vagy füves cigivel fotózza magát, akkor valószínűleg éppen a gardróbja legmélyén turkál, miközben fejében a „Na, ma vajon milyen őrült szettel sokkoljam őket?” kérdés motoszkál. Szerencsére legtöbbször nem csalódunk, mindig tartogat nekünk öltözködésében valamilyen új színt, netán vállalhatatlanabb retroelemet. Legutóbb egy börtönaerobikra kitűnő, figyelemre méltó méretű patapuncival kísért nadrágot prezentált nekünk utcai viseletként, amihez színben passzoló fekete Versace-táska, lapos, kissé fiús surranó, haspóló és sapka (nem vicc) társult. Az esküvőjére készülő tinisztár úgy érezhette, a nyolcvanas évek vége hangulatához illik még a hulahopp méretű fülbevalót is felvennie, és néhány láncot a nyakába kanyarítania.

Rita Ora és Kiszel Tünde

Alulmúlták magukat a sztárok: havi ruhamustra

Rita Ora neve itthon még kevésbé ismert, de a következő Rihannának szánt zenei jelenség befogadására talán még nem is érettünk meg eléggé. Érdekes, hogy az énekesnőről mi is csupán egyszer írtunk, ráadásul akkor is a „minden idők legrondább díjátadós ruhái” közé verekedte be magát toalettjével. Rita ezúttal, úgy tűnik, lejött az amerikai Kiszelt Tünde-vonalról, de ezzel nem könnyíti meg a dolgunkat. Az idei Brit Awards zenei díjátadón felvett ruháját nehéz egyértelműen kategorizálni, igaz, látványként befogadni is. A halvány barackszínű, mesés anyagból bármit ki lehetett volna hozni, Uljana Szergejenkónak ezt sikerült is. Az iskolai háztartástanórák kezdeti, sikertelen varróleckéit idéző mű különlegessége egy hatalmas hátkivágásban és gazdagon beépített fenékredőkben merül ki, utóbbiak sajnos inkább bizonyultak előnytelennek, mintsem drámainak. A választással maga az énekesnő sem volt elégedett, még az est folyamán egy lecserélte egy passzentos fekete ruhára, mondván, a másikban alig kapott levegőt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top