Öltözködjünk

A gála, ahová senki sem vett fel rendes ruhát

Cigarettacsikk-kalap, bugyi- és hasvillantás, valamint Kim Kardashian szűk ruhába préselt kismamateste…

A hétvégén rendezték meg Los Angelesben az MTV filmes díjátadó gáláját, ahol a hírességek döntő többsége úgy jelent meg, mintha egyenesen a katasztrofális öltözék lett volna a dress code…

Kylie Jenner, Karlie Kloss, Kylie Minogue
Kylie Jenner, Karlie Kloss, Kylie Minogue

Kim Kardashian húga, Kylie Jenner, Karlie Kloss modell és Kylie Minogue egyaránt az idei év egyik legtöbb aggodalomra okot adó trendje, a hasvillantás jegyében öltözött fel. A szabványnak megfelelő modellalkat ide vagy oda, a ruhájának sportmelltartóra hajazó felsőrésze és a látszólag fordítva felhúzott szoknya miatt mégis Kloss mutatott hármuk közül is a leghervasztóbban.

Kerry Washington, Zoe Saldana
Kerry Washington, Zoe Saldana

A szimpla, fekete felső, hangsúlyos szoknyarész kombinációt két, egymásra arcvonásaikat tekintve is feltűnően hasonlító színésznő, Kerry Washington és Zoe Saldana is bedobta ezen az estén. Inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Kim Kardashian, Sammie Giancola, Chloe Grace Moretz
Kim Kardashian, Sammie Giancola, Chloe Grace Moretz

Kim Kardashian a szokásos módon szűk ruhába préselte kismamatestét, ám ezen az estén többen is akadtak, akik még nála is rosszabbul választottak ruhafazont: így a Jersey Shore-ból ismert Sammie Giancola, aki flitteres csodával hangsúlyozta felszedett kilóit, valamint az egyébként csinos tinisztár, Chloe Grace Morets, aki egy meglehetősen esetlen patchwork-farmerruhát húzott, ami legfeljebb egy kilencvenes évek nosztalgiabuliban lenne megbocsátható.

Lauren Miller, Chrystal Reed
Lauren Miller, Chrystal Reed

Lauren Miller színésznő és az MTV Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatából ismert Crystal Reed öltözékükkel bebizonyították, hogy a narancs-fehér, illetve a narancspiros-bézs színpárosítások a legkevésbé sem állnak jól sápadt bőrszínhez.

Hayley Williams, Kesha, Hana Mae Lee
Hayley Williams, Kesha, Hana Mae Lee

Az extrém-bevállalós vonalat a Paramore énekesnője, Hayley Williams, a góthippinek öltözött Kesha, illetve Hana Mae Lee színésznő képviselték, mégpedig a vizuálisan elviselhetőnél intenzívebb módon. Williams lábbelije, Kesha bugyivillantós csipkenadrágja és a Lee fején csücsülő, elnyomott cigarettacsikk-kalap már önmagukban véve egészen elvetemült divatbűnök.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top