Öltözködjünk

Alakformáló fehérneműben házasodnak az arák

A férjük helyett inkább a násznépnek akarnak tetszeni.

Szexi csipke helyett az arák manapság inkább alakformáló fehérneműt húznak az esküvői ruhájuk alá, legalábbis ezt támasztja alá, hogy az egyik ismert márkánál hatszor annyi alakformáló fehérneműt adnak el házasodni készülő nőknek, mint hagyományos menyasszonyi szettet.

Alakformáló fehérneműben házasodnak az arák

 

Az alakformáló fehérnemű viselése nem csupán hogy nem ciki, de már-már sikk lett, amihez nagyban hozzájárul az is, hogy a hírességek rendszeresen villantanak ilyen alsóneműt nem csupán a hétköznapokban elkapott lesifotókon, de a vörös szőnyegen is.

„Az alakformáló fehérnemű divatosabb és komfortosabb is, mint azokban az időkben, amikor még a nagyanyáink házasodtak” – magyarázta a márka szóvivője, s hozzátette, hogy a menyasszonyok napjainkban inkább a násznép előtt, illetve a fotókon akarnak tökéletesen kinézni, nem pedig a nászéjszakán a férjük előtt. Ami bizonyos értelemben persze logikus is, hiszen a férj jó eséllyel már úgyis tisztában van azzal, hogy milyen kisebb-nagyobb tökéletlenségek rejtőznek a ruha alatt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top