Öltözködjünk

Ezek a legszebb menyasszonyi fejdíszek

Kontyos és nem kontyos menyasszonyoknak is mutatunk néhány kívánatos darabot.

Rövid fátylak

 

A legsikkesebb menyasszonyi fejdíszek

A klasszikus, hosszú esküvői fátyol ebben az évben kevésbé trendi, helyette a rövid, legfeljebb vállig érő fátylak mennek, ezen belül is a szegély nélküli, finom virágmintákkal vagy apró kristályokkal díszített modellek.

Hálós fejdíszek

 

A legsikkesebb menyasszonyi fejdíszek

Az arc elé húzott, hálós fejdíszek elegánsak és karakteresek. Ha az esküvődön a végzet (meny)asszonyaként jelennél meg, ilyet válassz! Nem csak feltűzött hajban viselhető.

Fehér és gyöngy

 

A legsikkesebb menyasszonyi fejdíszek

A tiszta fehér, gyöngyökkel díszített fejdíszek jól illenek egy egészen egyszerű menyasszonyi ruhához, de a habosabb darabokhoz is. Idén a szimmetrikus és az aszimmetrikus verziók is divatosak, így az arcformádhoz és a tervezett frizurádhoz viszonyítva választhatod ki a legelőnyösebbet.

Arany-kristály

 

A legsikkesebb menyasszonyi fejdíszek

A hercegnős diadémok helyett idén a koszorúszerű hajpántok, illetve fésűcsatok a menők, mégpedig ezüst helyett arany alapon, csillogó kristályokkal kirakva. Kontyban és kiengedett hajban egyaránt mutatósak.

A legsikkesebb menyasszonyi fejdíszek
Esküvőt tervezel? Esetleg már túl is vagy rajta? Adj ajándékba Nők Lapja Café fotókönyvet, hogy mindenki emlékezzen életed nagy napjára!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top