Öltözködjünk

Itt a kabátszezon! – ez lesz a trend idén

Reggelente és egyre gyakrabban nappal is ránk kívánkozik egy dzseki vagy egy átmeneti kabát. Ha mostanában készülsz újat venni, figyelj! Mutatjuk az idei ősz legdivatosabb darabjait.

Szövet

Az összecipzárazható szövetdzsekik praktikusak olyan napokon, amikor egy sima blézer már túl vékony és nyitott lenne, egy vastag kardigán vagy lazább dzseki viszont nem elég elegáns az öltözékedhez. Hordhatod őket blúz-szövetnadrág/szoknya párosításokhoz, egyberuhákhoz, de akár farmerhoz is. A mintás modellek nagyon mennek most, viszont ilyet csak akkor vegyél, ha a ruháid többnyire egyszínűek. Ám ha gyakran viselsz mintás holmikat, akkor a szövetdzsekid legyen inkább egyszínű!

Megnézem
Összes kép (1)

Farmer

A farmerdzseki csak azért nem tudott visszatérni a divatba, mert ki sem ment. A klasszikus és kevésbé klasszikus kék árnyalatok mellett ezen az őszön bordóban és szürkében a legdivatosabb.

Megnézem
Összes kép (1)

Bomber

Az idei nagy visszatérő a bomberdzseki, mely azonban nem katonai stílusban, hanem teljesen leszelídítve, kedélyes, főképp virágmintás, illetve kockás verziókban került újra a divat fősodrába, csupán a szabása emlékeztet az eredeti bomberre. Főképp a bohémebb öltözködés hívei fogják szeretni, illetve a tinik gardróbjában is elfér.

Megnézem
Összes kép (1)

Bőr

Az elmúlt évek slágerének számító rövid bőr-, illetve műbőr dzsekik is velünk maradtak, vagyis simán előkaphatjuk őket a gardróbból. Abban az esetben viszont, ha ezekben a hetekben vennél újat, érdemes tudnod, hogy ebben a szezonban a lekerekített nyakú, valamint az aszimmetrikus cipzárazású modellek a legmenőbbek.

Megnézem
Összes kép (1)

Ballon

A ballonkabát esetében is leginkább csak az lehet kérdés, hogy az adott szezonban épp melyik színben divatos. Nos, idén a klasszikus bézs és drapp mellett a púderrózsaszín, valamint az egészen sötétkék és a fekete modellek mennek, az élénkebb színű darabok kevésbé.

Megnézem
Összes kép (1)

Parka

Az úgynevezett parkák, vagyis a vastagabb, sportos, majdnem télikabát jellegű átmeneti kabátok a leghűvösebb napokon tesznek jó szolgálatot. Ha sokat vagy a szabadban, megéri beszerezni egy ilyen holmit.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top