Öltözködjünk

Próbafülke: pöttyös ruhadarabok

Új sorozatunkban felkutatjuk, és fel is próbáljuk az aktuális szezon legdivatosabb ruhadarabjait az üzletekben. Ezen a héten pöttyös holmikat kerestünk.

Miközben az őszi szezon legdivatosabb mintája egyértelműen a kockás, azért ezzel párhuzamosan, csöndeskén felbukkantak a boltokban a pöttyös ruhadarabok is. A Nők Lapja Café új sorozatának első részében ezekből próbáltunk fel néhányat.

Megnézem
Összes kép (1)

Így hordd…

  • Pöttyös holmiból egy szetten belül lehetőleg csak egy darabot viselj! Ez lehet egy felsőrész, vagy egy ruha, de akár egy sál vagy egy harisnya is. Ha biztosra akarsz menni, kombináld egyszerű szabású, egyszínű ruhadarabokkal és kiegészítőkkel!
  • Ha más mintával szeretnéd variálni a pöttyöset, a legalkalmasabb e célra a csíkos. Lényeges, hogy maradj egy színvilágon belül, tehát például egy fekete-fehér pöttyös holmit szintén fekete-fehér csíkossal vegyél fel. Annak érdekében, hogy ne legyen szemfájdító a szetted, az egyik minta legyen hangsúlyosabb, vagyis apró pöttyöset széles csíkozású, míg nagy pöttyöset sűrű csíkozású holmival kombinálj!
  • Minél nagyobbak a pöttyök, optikailag annál jobban erősítenek, tehát ha vékonyabbnak szeretnél látszani, viselj apró pöttyös ruhát, ha viszont valamelyik testrészedet erősíteni, hangsúlyozni szeretnéd, akkor azon a testfelületeden nagyobb pöttyöset. Abban az esetben például, ha keskeny a vállad és kicsik a melleid, előnyös lehet egy nagy pöttyös felsőrész, ha viszont széles a csípőd, válassz apró pöttyös ceruzaszoknyát! Homokóra alkathoz előnyös lehet egy derékban szűkített szabású, kis pöttyös ruha, hangsúlyos derékövvel.

A pöttyös idén a kifutókon is hódít!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha még mindig nem elég, akkor a lábadra is húzhatsz pöttyöket…

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top