Öltözködjünk

2,2 milliárd forintot ér ez a melltartó!

Ezzel az összeggel még csak nem is a világ legdrágább fehérneműje.

Aki otthonosan mozog a luxusholmik világában, annak nem ismeretlen Robert Mouawad ékszerész neve. Ő készítette el a világ legdrágább nyakláncát, amely átszámítva 1,1 milliárd forintot ér, valamint a világ legdrágább melltartóját, amelynek az értéke átszámítva 2,8 milliárd forintra rúg. A libanoni származású luxusékszerész ezúttal egy újabb álomszép (no, és persze borzasztóan drága) kiegészítővel rukkolt elő: egy 10 millió dollár értékű, azaz 2,2 milliárd forintot érő melltartót tervezett a Victoria’s Secret divatmárkának, amelynek modelljei közé Palvin Barbara is bekerült. A mesés fehérnemű decemberben a Victoria’s Secret divatbemutató-show-jában fog debütálni, amelyet a CBS tévécsatorna is közvetít – számolt be a Born Rich. A szerencsés „angyal” pedig a dél-afrikai topmodell, Candice Swanepoel, ő viselheti a kifutón ezt a luxusdarabot. A melltartó egyébként Guinness Rekordok Könyvébe is bekerül.

A Royal Fantasy névre keresztelt melltartót 4200 drágakő díszíti, többségében rubin és kék zafír, a fő szenzációja pedig a ruhadarab közepét ékesítő 52 karátos rubin.

Ugye milyen mesés?

Megnézem
Összes kép (1)

 Forrás: bornrich.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top