Öltözködjünk

Leárazások: akár 70 százalékos kedvezményeket is kifoghatunk

Nem vártak újévig az áruházak, az akciókat már pénteken elkezdték. Átlagosan 20–50 százalékos leárazásra lehet számítani, de sok helyen 70 százalékos, vagy akár még ennél is nagyobb lehet a kedvezmény.

A pénteken kezdődött leárazási akció során szinte minden áruházban csökkentik az árakat. A legnagyobb engedményre a ruházati boltokban, a műszaki és ezen belül is elsősorban az elektrotechnikai szaküzletekben, valamint a játék- és a könyvkereskedésekben számíthatunk.

Átlagosan 20–50 százalékkal lesznek olcsóbbak a termékek, de lesz olyan üzlet, ahol a kedvezmény mértéke elérheti a 70 százalékot is. A leárazást mindenki várja, így a kereskedők is, akik egy-két éve még januárban, de még inkább februárban akcióztak, mára azonban rögtön karácsony után kikerülnek a kirakatokba az akciós táblák. Egyrészt azért hozták előre a téli vásárt, mert szeretnék kisöpörni a készleteket, másrészt így javítanának az éves forgalmukon.

Péntektől azonban nemcsak az akciók, hanem a karácsonyi reklamációk időszaka is elkezdődött. Ahogy tavaly, idén is nagy rohamra számítanak az áruházak vevőszolgálatai. Ami fontos, hogy a blokkot vagy a számlát mindenki vigye magával.

Forrás: Duna Híradó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top